Entäs jos liikkumisrajoitukset eivät tehoa – onkos Marinin pakissa lisää toimia?

Mitäs toimia pääministeri ja hallitus sitten esittelee, jos liikkumisrajoitukset eivät alakaan tehota?

Jos tartunnat aina vain kasvaa?

Mitäs sitten tehrään? Orotetahan vain!

 

Eihän niitä kodeissa kokoontuvia huumebileitä millään tällaisilla toimilla rajoiteta, kun ne bileisiin osallistuvat eivät tiedä näistä rajoituksista yhtään mitään. Eivät he kuuntele uutisia tai tiedotustilaisuuksia, eivätkä lue lehtiä. Eihän poliisi voi tarkistaa meneekö nuori huumebileisiin vai kauppaan, jonne sanoo menevänsä!

Suomessa on valtaisa määrä huumekäyttäjiä, jotka kokoontuvat säännöllisesti viettämään bileitä yhdessä, ei niitä tällä lopeteta. On muistettava, että eniten koronaa on Suomessa ikäryhmällä 20 – 29 vuotiaat. Huumekäyttäjät eivät mene testeihin, eivätkä hoitoon ennen kuin on pakko eli oireet tulevat niin pahoiksi, että ei enää kotona selviä.

Joillakin alueilla poliisi voi joutua jopa väkivallan kohteeksi, jos niitä sakkoja alkaa tulla vähän liikaa!

Onkohan sisäministeriö nyt ohjeistanut poliisin huolella, että mitä poliisin pitää tehdä ja mitä ei pidä tehdä? Jos luottotiedot ovat jo menneet, mitä väliä niillä sakoilla sitten enää on, vaikka niitä jaettaisiin joka päivä.

+2
PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu