EU tilalle jotain parempaa

Me Euroopan maat emme tarvitse tuollaista valtaisaa byrokratiaa, jonka EU on tuonut tullessaan ja tuollaista pikkuasioihinkin menevää EU määräysten lainlaatimisvelvoitetta ja sekaantumista haittaavalla tavalla valtioiden toimintaan. Emme tarvitse yhteisiä velkojen maksuja.

Mitä me tarvitsemme?

Euroopan maiden yhteistyösopimuksen. Mitä tuo sopimus sisältäisi?

Vapaakauppa olisi sen sopimuksen tärkein elementti. Tullivapaa vienti ja tuonti yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvien maiden välillä.

Seuraavaksi tärkein olisi yhteistyösopimus turvallisuudessa. Se voisi sisältää poliisiyhteistyön kaikkilla alueilla. Huumeiden vastainen työ, kansainvälisen rikollisuuden estäminen, ihmiskaupan estäminen jne.

Yhteistyön sotilaallisesta avunannosta, jos ulkopuolinen taho hyökkää sotilaallisesti johonkin yhteistyösopimuksen maahan. Emme tarvitsisi erillistä armeijaa, vaan sopimuksen siitä, että sotilaallista apua annetaan tarvittaessa. Nato olisi edelleen tietysti se Euroopan turvallisuuden tae. Yhteistyö sisältäisi myös ns. kyberturvallisuuden ja nettihyökkäykset ja vakoilun torjunnan. Terrorismin torjunta olisi myös yksi osa-alue tässä yhteistyössä. Monia muitakin osa-alueita siihen liittyisi varmasti.

Yhteistyötä terveydenhoidon alalla ja kaikessa siihen liittyvässä. Terveydenhoito yhteistyösopimuksen kansalaisille kyseisen maan tavalla, jonka maa voi sitten laskuttaa matkailijan kotimaasta. Esim. tallaisissa koronan tapaisissa pandemioissa yhteistyö on välttämätöntä, jottei pandemia leviä hallitsemattomasti maasta toiseen.

Yhteistyötä verotuksen alalla, niinkuin nykyisinkin kaksinkertaisen verotuksen estämiseksi. Monia muitakin aisoita tuohonkin varmaan liittyisi.

Vapaa koulutuksen mahdollisuus yhteistyösopimuksen piirissä olevien maiden kesken, jolloin olisi mahdollisuus hakea koulutukseen kaikkiin yhteistyösopimuksen maihin ja saisi opiskelijaedut, jotka kussakin maassa ovat. Ne voitaisiin laskuttaa opiskelijan kotimaalta sitten pois koulutuskustannuksineen.

Vapaa liikkuvuus yhteistyösopimuksen maiden välillä. Vapaus ottaa työtä vastaan yhteistyösopimuksen maista kyseisen maan työehdoilla. Ns ihmiskauppa suljettaisiin pois, jottei synny niitä ongelmia, kuin nykyisin, että halvan työvoiman maista tullaan alipalkkauksella töihin toiseen maahan ja oman maan kansalaiset menettävät työpaikkansa. Tällaisesta toiminnasta pitää tehdä rikos, jossa on aina vankeustuomio seurauksena.

Monia muitakin alueita varmasti olisi, joissa yhteistyö olisi hyödyksi.

Maatalous pitäsi jättää kokonaan ulkopuolelle, koska kukin maa hoitaisi sen itse, niin että maa itse määrittelee sen tason, millä omavaraisuustasolla maa haluaa olla elintarvikkeiden tuotannossa. EU maatalouspolitiikka meni alun alkaen perseelleen ja on hyvin epäoikeudenmukainen esim. Suomea kohtaan. Sitä yhteistyötä me emme tarvitse. Sen kehittäminen voisi hyvin tapahtua vapaaehtoisuuden pohjalta, jossa esim. yhteistyötä voidaan tehdä kasvinjalostuksen ja monien muiden asioiden parissa.

Tärkein kuitenkin olisi se, että pääsemme eroon tuosta helvetin EU byrokratian kymmenien tuhansien palkollisten organisaatiosta ja siitä helvetillisestä matkasta, jossa velkoja aletaan yhdessä maksaa ja sillä tavalla tehdään kaikista maista köyhiä ja kansalaiset joutuvat kärsimään! Tällaista EU emme tarvitse. Yhteistyötä ja vapaakauppaa me kyllä tarvitsemme.

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu