EU tuhoajat, heidät pitäisi saada vallasta pois

EU tuhoajat eivät ole populistit, eivät kansallista määräämisoikeutta puolustavat, VAAN:

1.  pahis on Merkel

  • Merkel on kemisti, hän ei ymmärrä talousasioista mitään, eikä monesta muustakaan asiasta, sen tähden hän kuuntelee pankkien lobbareiden puheita ja uskoo niihin  (hän heidän antamiensa ohjeiden mukaan häikäilemättömästi keräsi Euro maiden veronmaksajlita rahat Saksan toiseksi suurimman pankin pelastamiseksi käyttäen verukkeena Kreikan huonoa taloustilannetta.
  • Hän oli pääsyyllinen, että yhtäkkiä päästettiin hallitsemattomasti toista miljoonaa pakolaista EU maihin 2015-16
  • Hän ajoi voimakkaasti EU tukipakettia, koska siinä on todella kysymys Saksan edusta; Saksan vientiä tämä tukipaketti todella auttaa EU sisäisessä kaupassa, koska siinä kaupassa Saksa päihittää monet muut EU heikommin menestyvät maat; no senhän me kaikki kyllä tiedämme (katsokaapa Saksan vientilukuja EU eri maihin – kuka muu EU maa yltää niihin?). Saksan viennin edistämiseen taas maksatetaan kaikilla EU mailla valtaisat rahat. Eikö Saksa ole kyllin rikas – EU rikkain maa – hoitamaan itse maansa elvytyksen?
  • Merkel myös estää molempia osapuolia hyödyttävään sopimukseen pääsemisen Englannin kanssa, Englanti halutaan eristää 1950 luvun tapaiseen kauppaan ja yhteistyöhön – se ei todellakaan ole EU maiden etu!
  • Merkel on syyllinen siihen, että englantilaiset kaksi kertaa äänestivät EU eron puolesta edelläolevien syiden tähden ja siksi, että vapaa työvoiman liikkuvuus on tehnyt Englantilaisista työttömiä, kun halpapalkkaiset EU itäeuroopan maan EU kansalaiset tulevat sinne polkemaan työehtoja – resursseja ei riitä edes tutkimaan niitä asioita, saatikka puuttumaan niihin lainsäädännöllä (sama ongelma on monissa EU maissa)

2 pahis  on Macron

.   Hän on nyt mukana Merkelin kanssa tuhoamassa EU ta tukipakettiajatuksillaan

.   Hän ajaa voimakkaasti työehtosopimusten purkamista ja yritysten oikeutta määritellä kaikki työ- ja palkkaehdot

.   Hän haluaa EU alueelle todellisen työläismuurahaisten armeijan, jotka ovat valmiita tekemään työtä halpapalkoilla ja -ehdoilla

.  Hän myös haluaa estää molempia osapuolia hyödyttävän sopimuksen Englannin kanssa yhdessä Merkelin kanssa. Hän myös toimii tässä asiassa EU maiden edun vastaisesti.

 

Nämä kaksi ehtivät tuhota EU tulevaisuuden näköjään, kun muut EU maat antavat sen tapahtua!

Miksi Eurooppa annetaan jälleen Saksan ja Ranskan ylivaltaan?  Eikö historiasta ole opittu mitään?

Miksi me annamme aina kusettaa itseämme?

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu