Globaali maailmako ei voi Kiinalle mitään – korona lahja idästä

Kiina ei suostu sulkemaan eläintoreja – avataan aina uudelleen. Näinkö on näreet ja koko muu maailmako maksaa vain sitten pandemioiden laskun yhä uudelleen ja uudelleen, kun niitä siellä Kiinassa haudutetaan.

Milloin maailma oikeasti alkaa asioita pohtimaan ja tekemään jotain asialle tosissaan?

Onhan tämä nyt ihan hullua, nyt Kiina ajaa maat hirvittävään talouskurimukseen ja sitten se tarjoutuu runsaskätisellä lainanannolla auttamaan muuta maailmaa selviämään siitä. Vastineeksi se vaatii vain hyviä kauppasuhteita ja vapautta ostaa monenlaisia tärkeitä tuotantolaitoksia ja rakentaa uusia merkittäviä tuotantolaitoksia ympäri maailmaa.

Kiinan maailmanvalloitukselle ei siis näy loppua olevan – Kiinasta on tulossa maailman mahti, jonka edessä kaikki kansat joutuvat kumartamaan, kun Kiina pikkuhiljaa hankkii omistukseensa tärkeitä kohteita, jolloin maailma tulee yhä enemmän riippuvaiseksi Kiinasta.

Nyt kannattaisi pikkuisen valtiojohtajien kaikkialla maailmassa pysähtyä ja miettiä vähän sitä, kuinka riippuvaiseksi Kiinasta halutaan tulla? Millaisen monopoliaseman Kiinalle annamme eri tuoteryhmissä ja varsinkin hyvin kriittisissä tuoteryhmissä ja varaosissa ja tarvikkeissa.

Ilmastonsuojelun kannaltakin on hyvin huono asia, että me rahdataan valtavat määrät raaka-aineita Aasiaan ja sieltä valmiita tuotteita ympäri maailman. Ilmasto kyselee meiltä muutosta tähän!

Jotain järkeä tähän nyt pitäisi yrittää saada – edes yrittää!

Muutama vuosi ja taas saamme uuden pandemian Kiinan lahjana maailmalle – sanommeko vain taas kiitos?

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu