Ilmaston suojelun ja uusiutuvan energian voittokulku Suomessa

Hallituksen ministerit kilpaa ylistävät, kuinka EU tuella syntyy Suomeen uutta yritystoimintaa runsaasti juuri ilmastonsuojelun ja uusiutuvan energian tuotantoon – mistähän he sen niin varmasti tietävät?

Esimerkiksi tuulimyllyjä on rakennettu Suomeen jo monia vuosia ja lisää kovaa vauhtia tullaan rakentamaan. Montako suomalaisten omistamaa yhtiötä niitä on tänne valmistamassa ja rakentamassa?

Mahtaako hallituksen ministerit olla tästä selvillä?

Entä aurinkokennojen valmistajat Suomessa? Montako suomalaisten omistamaa yritystä valmistaa aurinkokennoja Suomessa?

Mahtaako hallituksen ministerit olla tästä selvillä?

Netti antaa edellä oleviin kysymyksiin aika tylyn vastauksen!

 

Jos näille aloille ei ole syntynyt valtavaa maailmanlaajuista liiketoimintaa suomalaisten omistamien yritysten kautta, niin miksi ihmeessä ministeerit ajattelevat, että johonkin uuteen ilmastoinnovaatioon syntyy valtavaa suomalaista liiketoimintaa, niin että sitä voidaan runsailla voitoilla viedä ympäri maailman?

Kertoisipa hallitus nyt minullekin näistä tietojensa perusteista – odotan sitä oikein innolla!

Ajattelevatko ministeerit, että muulla maailmassa ei ole rahaa sijoittaa uusien ilmastoinnovaatioiden kehittämiseen juuri lainkaan, joten Suomi tulee olemaan koko maailman kärjessä?

Voi voi sentään, ettei vain nämä ministeerit putoa eräänä päivänä luulojensa oksilta maan kamaralle ja joudu itkemään, kun heidän luulonsa eivät toteutuneetkaan.

Olemmehan sen jo nähneet lukuisia kertoja, että kun Suomessa joku yritys kehittää jotain todella merkittävää, niin maailmalta tulee iso raha ja ostaa sen pois! Vai ajatteleeko ministeerit, että hallitus panee esteen yritysten myynnille? Ei se taida oikein onnistua näin vapaassa kansainvälisessä maassa!

Saahan sitä unelmoida, eikä se unelmointi ole ministeereiltäkään kiellettyä, mutta tekijät ovat kokonaan toiset!

Yhden asian haluaisin lisätä noiden ministeerien sanavarastoon ja se olisi: En tiedä!

+8
PekkaLehtinen1

Maailman menoa vielä tarkkaileva mies, joka yrittää ottaa asioista selvää monella tavalla, vaikka aika tosin ei riitä kovin paljoon, kun on vielä muutakin elämää. Mielenkiintoisia asioita ja juttuja olisi enemmän, kuin ehtii harrastaa. Elämä on vielä rikasta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu