Järjenvastainen uskomus; silti moni uskoo niin!

 

Maailmankaikkeus, jota ei ollut olemassa, synnytti itsensä!

Jotkut uskovat niin. Eikä siinä mitään pahaa ole – saa niin uskoa, vaikka tuo on järjenvastainen uskomus.

Siis, jotkut uskovat, että kun maailmankaikkeutta ei ollut vielä olemassa, jostakin tuli äärettömän tiheä ja kuuma piste, joka yhtäkkiä laajeni ja siitä syntyi tämä meidän tuntemamme maailmankaikkeus. Kukaan, ei edes tiedemiehet osaa selittää, miten ja mistä se äärettömän tiheä ja kuuma piste tuli!

 

Toinen järjenvastainen uskomus.  Alkuaineet, siis rauta, hiili, happi jne, joiden atomeilla ei ole aivoja, ei siis älyä, ei viisautta, ei tietoa loivat tai synnyttivät elämän koodin ja tallettivat sen DNA muotoon, samanaikaisesti syntyi solu, jossa tuo solua ohjaava koodi oli. Tuo elämän koodi oli vielä niin nerokas, että se pystyi saamaan lisääntymisen ihmeen ja vielä niin nerokas, että pienin muutoksin tuohon elämän koodiin, voitiin synnyttää miljoonia ja taas miljoonia ja miljoonia eri elämän muotoja maailmaamme, jossa me tätä kaikkea ihmettelemme.

Jotkut uskovat niin. Eikä siinä mitään pahaa ole – saa niin uskoa, vaikka tuo on järjenvastainen uskomus.

0
PekkaLehtinen1

Maailman menoa vielä tarkkaileva mies, joka yrittää ottaa asioista selvää monella tavalla, vaikka aika tosin ei riitä kovin paljoon, kun on vielä muutakin elämää. Mielenkiintoisia asioita ja juttuja olisi enemmän, kuin ehtii harrastaa. Elämä on vielä rikasta.
Tällä hetkellä keskusta lienee lähimpänä minun ajatusmaailmaani, koska siellä näyttää nyt sentään olevan jotain järkeä päätöksissä, joita ajavat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu