Jatkuva velkojen kasvu edellyttää jatkuvaa talouskasvua – kestämätön suunta!

Meidän maapallomme ei kestä sitä, että kulutusta koko ajan vain lisätään ja lisätään. Kulutuksen eli jatkuvan talouskasvun lisäämisen talouspolitiikka on kestämätöntä politiikkaa.

Meidän asuttavaksemme on annettu vain tämä pallo, joka ei tule kestämään tällaista talouspoliittista ajattelua, että jatkuvasti vain on kulutettava lisää ja lisää, jotta selviämme yhä lisääntyvästä velan otosta.

Tosiasiahan on se, että maailman maiden ylivelkaantumisesta ei selvitä ilman jatkuvaa talouskasvua, jolla voidaan aina saada lisää velkaa, että voidaan lyhentää niitä entisiä ja maksaa korkoja.

Kulutuksen loputon lisääminen ei ole mahdollista, sen me jokainen tiedämme. Maapallon resurssit loppuvat ennen pitkää ja sitä mukaa, kun tuhoamme yhä enemmän tätä maapalloamme, sitä nopeammin jotkut resurssit vähenevät ja vähenevät.

Koskahan tämä ihmiskunta oikeasti herää tajuamaan tämän?

Missäs ne poliittiset julistajat ovat, jotka alkavat julistaa tätä asiaa oikein tosissaan?

Tarvitaan oikeasti suuri suunnan muutos ja ajattelun muutos!

+1
PekkaLehtinen1

Maailman menoa vielä tarkkaileva mies, joka yrittää ottaa asioista selvää monella tavalla, vaikka aika tosin ei riitä kovin paljoon, kun on vielä muutakin elämää. Mielenkiintoisia asioita ja juttuja olisi enemmän, kuin ehtii harrastaa. Elämä on vielä rikasta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu