Keskustalla on nyt näytön paikka

Eihän tätä vasemmisto-vihreiden politiikkaa enää voi keskusta olla tukemassa.

Mikäli keskusta nyt antaa periksi, se tarkoittaa keskustapuolueen alasajoa. Äänestäjät äänestävät jaloillaan. Ääniä ei enää vaaleissa tule.

Valtion talous on pitkällä tähtäimellä saatava kestävälle polulle, nyt on jo jouduttu hetteikköiselle suolle rämpimään. Loputon velan kasvattaminen ei voi olla ratkaisu.

Vihreät ajattelemattomalla ilmastopolitiikallaan aihettavat suomalaisille paljon tuhoa. Nyt jo turvetuottajat pannaan työttömiksi ja monet yrittäjät menettävät kaiken. Kuka ostaa turpeennostokoneita, jos niillä ei mitään enää voi tehdä?

Samoin yritykset ja autoilijat pannaan ahdinkoon, kun polttoaineille lätkitään lisää veroja, kun vihreiden ajatus on se, että sillä tavalla saadaan autoilua vähennettyä. Varmasti saadaan, kun tarpeeksi nostetaan polttoaineiden hintoja. Samalla saadaan yritysten logistiikan kustannukset myös moninkertaiseksi, tuotteiden hintoja pitäisi nostaa, mutta kun ulkomaiset kilpailijat eivät sitä tee, vaan myyvät halvemmalla. Pannaan siis yrityksiä konkurssiin.

Vihreiltä puuttuu kokonaan kokonaisajattelu ilmastotoimissa.

Eihän keskusta voi mennä tällaiseen tulevaisuuteen mukaan – eihän?

Rajoille ei vieläkään ole saatu kolminkertaista kontrollia. Yksikään koronaa sairastava ei tule, vaan joutuu karanteeniin heti. Yksikään testaamaton ei tule, vaan joutuu karanteeniin heti. Yksikään altistunut ei tule, vaan joutuu karanteeniin heti. Hallitus vain viivyttelee, vaikka aikaa olisi ollut kouluttaa työttömiä näihin toimiin – miksi sitä ei tehdä?

+3
PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu