Kokoomuksen käänteiset argumentit ja Venäjän ja Kiinan pelko

Kokoomus haluaa, että EU yhteisvelkapaketti menee Suomen eduskunnassa läpi, koska muutoin Venäjä ja Kiina nauraisivat EU:lle.

Erikoisen käänteinen perustelu yhteisvelkapaketin hyväksymiselle. Todellisuus on nimittäin ihan toisin päin. EU yhteisvelkapaketti on osoittanut Venäjälle ja Kiinalle, että EU ei kunnioita omia perussopimuksiaan ja on siitä erittäin kiitollinen, sillä se johtaa EU hajoamiseen. EU lähtiessään laittomuuksien tielle jo Kreikan kohdalla, löi Englannin EU eron ensimmäisen pilarin syvälle Englannin sydämeen.

EU yhteisvelkapaketti lisää näitä eropilareita monien maiden sydämiin. Saksalaiset eivät tule katsomaan hyvällä tätä tietä, jossa ei ole loppua näkyvissä. Saksalaiset suurimpana EU maksajana saavat nyt Italiasta, Espanjasta ja Ranskasta sellaiset kivireet vedettäväkseen, että tämä 750 miljardin paketti on vasta pienten alkujen päivää. Italia, Espanja ja Ranska tulevat tarvitsemaan tulevina vuosina valtaisaa tukipakettia, joita ei voida edes periä takaisin, vaan ne rahat on annettava suorana tukena, muutoin nuo kolme EU suurvaltaa kaatuvat omiin velkaongelmiinsa. Noiden tukipakettien suuruus tulee olemaan vähintään kaksinkertainen tähän 750 miljardin tukipakettin verrattuna. Velkaa Italia ei enää tulevaisuudessa sellaisilla ehdoilla paljoa saa, jota se kestaisi, siksi sille on jo vuonna 2023 viimeistään räätälöitävä tukipaketti, joka on vähintään 500 miljardia euroa ja maksajina ovat muut EU maat, paitsi Espanja ja Ranska, jotka ovat seuraavina tuettavien listalla. 2025 Espanja tarvitsee vähintään samansuuruisen tukipaketin EU yhteisvelkana ja avustuksena Espanjalle annettuna selvitäkseen niin, että se kykenee hoitamaan omat valtionvelkansa. 2027 on sitten Ranskan tukiavustuksen vuoro, joka ei varmasti jää yhtään pienemmäksi, kuin Italian ja Espanjan tukipaketit. Vuoteen 2030 mennessä EU yhteisvelkaa on otettu yhteensä 2250 miljardia euroa.

Tällöin olemme saaneet sellaisen raivon valtaan saksan kansan, että se on vaikka valmis ottamaan vastaan uuden Hitlerin, joka lupaa pelastaa saksalaiset tältä EU tukien hulluudelta. Kaikki ne EU maat ovat raivoissaan Italialle, Espanjalle ja Ranskalle, jotka ovat saaneet ne kaikki nyt sellaiseen velkakurimukseen, josta ne eivät enää yksikään selviä. Silloin ne ovat vaikka valmiit julistamaan sodan noille heidät EU yhteisvelkavankeuteen vieneille maille.

Kokoomuksen kannattaisi oikeasti miettiä, mikä naurattaa Venäjää ja Kiinaa! Venäjä ja Kiina voivat sitten kerätä sisällissodan runteleman EU rauniot itselleen.

+3
PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu