Korona nousee Euroopassa – varmistin eteen – vai taakse, joko?

Krista Kiura sanoi, että nyt on pantu kovat piippuun, mutta näyttää vielä siltä, että varmistin jäi vahingossa päälle vielä! Vai mitkähän kovat ministerillä oli mielessä!

Suunnitellaan sitä testausta ja kohta alkaa testaajien koulutuskin varmaan sitten ja puolen vuoden päästä meillä on sitten riittävästi testaajia ja saadaan testattua koronat, influenssat ja muut räkätautiset ja muutkin pöpöt!

Ensi vuonna, kun toisen sulkemisen jälkeen kolmas korona-aalto tulee, niin Suomi on valmis testaamaan ja jäljittäjätkin on silloin varmaan jo koulutettu! Saadaan varmistimet korona-aseista pois päältä!

Tämä toinen aalto varmaan jo sitten iskee kunnolla vanhainkoteihin ja sairaaloihinkin ja työpaikoille, kun me on nyt jo kesää myöten harjoiteltu taas vapaaseen elämänmenoon! Vai onko niissäkin jo taas kovat piipussa? Hallitus ei puhu vielä vanhuksista mitään!

Eka aallossa kasvomaskit olivat vielä reservissä, kun niitä ei ollut, mutta nyt niitä on ja ne on otettu laajalti käyttöön, kaikilla on niitä jo kotona vino pino ja kyllä ne auttavat varmaan siellä kaapissakin – ei ainakaan sinne korona tule!

Kuntosalitkin ilmoittelivat, ettei enää vanhuksille ja sairaille ja riskiryhmille lykkäyksiä anneta, kun tilanne kerran on nyt ohi!

Hip heijaa tätä kesää. Onneksi kesää on vielä jäljellä ja marjoja metsissä, menkää nyt niitä keräämään, niissä ei vielä ole koronaa, ellette syljeksi niiden päälle! Kiinalaiset löysi koronaa Brasilialaisesta lihastakin, missähän muualla se korona kohta väijyy?

Maailmanlaajuisesti olemme vielä koronan ensimmäisessä nousevassa aallossa, joten onkohan turha puhua toisesta aallosta, ennenkuin tuo ensimmäisen korona-aallon harja laskee alaspäin! Kuukauden päästä taitaa jo miljoonan kuolleen raja tulla täyteen!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu