Korona tappaa Euroopassa hyvin tasaisesti pitkässä juoksussa

Kun vuonna 2022 tarkastelemme Euroopan korona kuolleisuutta ja suhteutetamme sen väestömäärään ja jos vielä otamme huomioon ikärakenteen eli vanhusväestön osuuden kansakuntien väestössä, niin tulemme huomaamaan, että kuolintilastot tulevat olemaan hyvin samankaltaisia. Siinä ei tule olemaan juurikaan suuria eroja, erot mahtuvat tilastointivirheen sisälle.

Joissakin Euroopan maissa korona on edennyt nopeammin kuin toisissa ja nämä nyt ’hyvän’ kuolintilaston maat tulevat kyllä saavuttamaan parissa vuodessa nuo huonommat maat; lopputulos tullee olemaan hyvin samankaltainen kaikissa Euroopan maissa.

Mihin perustan väitteeni?

Rokotusta ei saatane ajoissa, niin että koronan etenemistä kaikin suluin ja liikkumiskielloin hidastaneet maat kyllä joutuvat toteamaan, että se korona kyllä koko ajan vain on ja tartunnat etenevät väestössä ja kuolintilastot koko ajan vain saavuttavat niitä kovien kuolintilastojen maita pikkuhiljaa. Kaikki Euroopan maat tulevat saavuttamaan ennen rokotusta noin 60 % väestöstä sairastavuustason, jolloin sitten vasta todellinen tartuttavuus radikaalisti alkaa vähenemään. Saadaan siis jonkinlainen laumasuoja koko Euroopan alueelle.

On pakko avata rajat ennen kahden vuoden kulumista; on mahdoton ajatus, että Eurooppa pitäisi rajat kiinni kaksi vuotta! Rajojen avaaminen tarkoittaa taas sitä, että koronaa tulee taas rajojen yli maasta toiseen ja myös mantereilta toisille mantereille. Afrikassa korona etenee nyt Eurooppaa jäljessä selvästi, joten sieltä tulee sitten rajojen ja lentoliikenteen avauduttua lisää valtavasti tartuntoja Euroopan eri maihin.

Kuolintilastot tulevat siis arvioni mukaan olemaan hyvin yhteneväiset. Eroja tulee siinä, mitkä ovat rajoitusten vaikutukset talouteen Euroopan eri maissa. Talousromahdus tulee olemaan erilainen riippuen siitä, kuinka pitkään kukin Euroopan maa pitää taloutensa seis ja kuinka paljon yrityksiä tulee menemään konkurssiin.

Suomen osalta talousvaikutus tullee olemaan hirvittävän dramaattinen, me hidastamme ja hidastamme ja hidastamme ja romahdamme ja romahdamme ja romahdamme! Jotkut kyllä rikastuvat rikastumistaan, koska konkurssiin menneitä yrityksiä saa pian ostaa halvalla, jos on varoja, millä ostaa. Taviksella ei niitä varoja ole.

Vasta turvallinen rokotus tappaa koronan ja olemme siltä turvassa siksi, kunnes muuntautunut virus iskee uudestaan tai sitten joku vielä pahempi .. köyhät maailman maat eivät kykene ostamaan rokotusta!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu