Korona tulee olemaan maailmassa hamaan tulevaisuuteen – kunnes tulee vielä pahempi

 

Rokotteiden valmistajat antoivat ennakkoarvioita rokotteidensa antamasta suojasta. Rokotteiden alettua, on sitten saatu tutkittuun tietoon perustuvia todellisia lukuja rokotteiden suojasta ja tosiasia tällä hetkellä näyttää siltä, että tuo suoja laskee jo varsin nopeasti. Siksi annettiin toinen rokote ja silti suoja laskee varsin nopeasti – nyt puhutaan jo kolmannesta rokotteesta.

Vaikka suoja alussa olisikin jopa yli 90 %, niin ymmärrämmekö edes, mitä tuo esim. 90 % suoja tarkoittaa?

Mikäli suomalaiset olisivat 100 % rokotettuja, niin koronaan sairastuisi 10 % väestöstä ennen pitkää eli korona leviäisi ja pysyisi hengissä, sillä kymmenen prosenttia on noin 550 000 koronaan sairastunutta. He eivät onneksi sairastu yhtä aikaa.

Nyt me tiedämme senkin, että koronaa levittävät yhtä hyvin rokotetut, vaikka eivät itse edes sairastuisi siihen. THL tilastot kertovat sen meille suoraan, koska viikon 6 ja viikon 7 luvut vastaavat nykyisin olevia sairastavuuslukuja. Jos rokotetut eivät levittäisi tautia, niin jo yli 80 % rokotettuja tarkoittaisi sairastavuuden putoavan viidennekseen noista helmikuun luvuista. Ei siis pudonnut!

Koronaa ei voida voittaa – emme ole voittaneet influenssaakaan, vaan siihenkin kuolee vuosittain 500 – 700 ihmistä, vaikka sitä ei talvella joka ilta meille uutisissa kerrota ja vaikka varsin moni ottaa influenssarokotuksen vuosittain.  Kuinka moni sairastuu influenssaan, siitä ei edes ole tilastoja olemassa,  mutta sairastuneiden määrä on varmasti kymmeniä tuhansia vuosittain ellei satojatuhansia.

Ihminen voi jopa pahimmassa tapauksessa saada yhtä aikaa sekä koronan, että influenssan. Influenssa rokotteen antama suojakaan ei ole 100 % suoja. Sellaista rokotetta ei ole vielä keksitty, jossa suoja olisi 100 %.

Todennäköistä on siis se, että koronaan sairastuneiden määrä tulee nousemaan edelleen ja vasta ehkä vuoden päästä tiedämme sen tason, mihin koronaan sairastuvuus jää rokotuksista huolimatta. Rokotuksilla emme voi koronaa kokonaan siis lopettaa. Korona siis elää ja voi hyvin jatkossakin – on se sellainen muuttujavirus.

On siis syytä kunnioittaa ihmisten omaa itsemääräämisoikeutta, ottaako rokotuksen vai eikö ota – näinhän asia on ollut jo vuosikymmeniä muidenkin rokotteiden kohdalla.

Koronarokotusten määrä on jo aivan riittävällä tasolla – sairastavuus ei juurikaan laske enää siitä rokotuksilla. Se laumasuoja on saavutettu, mikä voidaan saavuttaa rokotuksilla ottaen huomioon tuon valmistajien ilmoittaman suojaprosentin ja todellisuudessa  mitattujen suojaprosentin kautta. Rokotuksen saaneet siis myös sairastuvat ja kahden rokotuksen saaneet sairastuvat ja kaikki kolmenkin rokotuksen saaneet levittävät tautia saadessaan koronatartunnan, vaikka eivät itse saisi mitään oireita.

THL pitäisi tulla totuuden ääreen tässä asiassa. He tietävät tämän kyllä. Sairaalapaikkojen määrää ja tehohoitopaikkojen määrää pitää lisätä. Koranapotilaita tulee sairaalassa olemaan varmasti tuo 100 luokkaa oleva määrä jatkuvasti vuodesta toiseen. Tämä tuhansien syöpäpotilaiden ja sydänpotilaiden ennenaikainen kuolema pitää nyt kerta kaikkiaan lopettaa. Itsekin ohitusleikkauspotilaana olen joutunut odottamaan vuosikontrollia jo lähes vuoden. Nyt on sentään valoa näkyvissä.

+3
PekkaLehtinen1

Maailman menoa vielä tarkkaileva mies, joka yrittää ottaa asioista selvää monella tavalla, vaikka aika tosin ei riitä kovin paljoon, kun on vielä muutakin elämää. Mielenkiintoisia asioita ja juttuja olisi enemmän, kuin ehtii harrastaa. Elämä on vielä rikasta.
Tällä hetkellä keskusta lienee lähimpänä minun ajatusmaailmaani, koska siellä näyttää nyt sentään olevan jotain järkeä päätöksissä, joita ajavat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu