Koronakriisi, talouskriisi, hallituskriisi ja mitäs sitten?

Tiedotusvälineillä riittää nyt työtä ja kerrottavaa.

Koronauutisia on riittänyt erikoislähetyksiksi asti joka arkipäivälle ja hallituksen ministeritkin käyvät lupaamassa yhtä ja toista harvase päivä.

Koronakriisissä riittääkin paljon uutisoitavaa, mutta onko se lisännyt lehtien tilauksia ja myyntiä, meneekö tiedotusvälineillä nyt hyvin? Onko talousnäkymät heillä parantuneet, vai tarvittaisiinko tukiaisia? Mainostajathan alkavat vähentyä kovaa kyytiä!

Jossakin vaiheessa tiedotusvälineetkin alkavat kyllästyä koronaan ja alkavat toivoa muuta uutisoitavaa. No sitä tulee kohta pikaa; konkurssiuutisista riittää jatkossa kerrottavaa. Talouskriisi on pahimmillaan vasta edessäpäin, eikä tarvitse vielä edes valtion velan kasvustakaan kertoa. Lisääkö se sitten lehtien tilauksia?

Hallitus talvella lupasi, että he huolehtivat, ettei yksikään yritys mene konkurssiin, mutta kun kymmenentuhatta konkurssia syksyllä viimeistään ylittyy ja loppua ei ole näkyvissä, niin hallitus tuskin kehtaa jatkaa, joten hallituskriisi on sitten ovella. Taas siitä riittää tiedotusvälineillä uutta kerrottavaa, ettei tarvi pelkästä koronasta puhua.

Mikäs kriisi se sitten tulee?

Onhan syksyllä uuden hallituksen kokoaminen mahdoton tehtävä, kuka haluaa Suomen valtion lähes konkurssipesää ryhtyä hoitamaan; kokoomusko innostuisi, kun muut eivät, mutta kelpaako kokoomuksen vähemmistöhallitus?

On tässä mielenkiintoista seurattavaa koko kesäksi ja syksyksi, ei tule aika pitkäksi näin karanteenissakaan!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu