Koronavirus johtaa harhaan myös terveydenhoidon asiantuntijat

ESS uutisoi 18.9.2021, että Ranskassa erotettiin 3000 terveydenhuollon henkilöstöä, koska he eivät olleet ottaneet rokotusta!

Aika merkillisesti tämä virus nyt ottaa maailmaa hallintaansa!

Jokainen, joka on käynyt koronatestissä tietää, että normaali testi otetaan pumpulitukkopuikkoa nenään työntämällä ja siihen saadaan viruksia, jos niitä on tullut. Mitä se tarkoittaa?

Virus siis tulee ihmiseen ensin noihin hengitystie limakalvoille ja alkaa lisääntyä. Vasta sitten se päivien kuluttua siirtyy ihmisen verenkiertoon, jossa ihmisen immuniteettijärjestelmä, jossa valkoiset verisolut ovat pääosassa, tunnistaa viruksen tai jos se on uusi, yrittää kehittää sille vasta-aineen, jolla pystyy tuhoamaan viruksen.

Tosiasia on siis se, että rokotettu voi saada viruksen hengitystielimakalvoille yhtä hyvin kuin rokottamatonkin.

Mitä se tarkoittaa?

Se tarkoittaa sitä, että rokotettu levittää virusta ihan yhtä tehokkaasti kuin rokottomatonkin. Rokotus ei siis estä ihmistä saamasta virusta aikä estä ihmistä levittämästä sitä.

Rokotus suojaa ihmistä sairastumasta, koska ihmisen puolustusjärjestelmä tunnistaa viruksen ja kykenee tehokkaasti alusta alkaen tuhoamaan virusta.

Viruksen levitys tapahtuu siis limakalvoilta hengityksen ja yskimisen mukana ja siihen ei rokotus vaikuta mitenkään.

Koronavirus on nyt ottanut maailman hallintaansa oudolla tavalla!

Täytyyhän terveydenhoitohekilöstön tietää nämä asiat, jotka jo peruskoululaisille nykyisin viruksista opetetaan!

+4
PekkaLehtinen1

Maailman menoa vielä tarkkaileva mies, joka yrittää ottaa asioista selvää monella tavalla, vaikka aika tosin ei riitä kovin paljoon, kun on vielä muutakin elämää. Mielenkiintoisia asioita ja juttuja olisi enemmän, kuin ehtii harrastaa. Elämä on vielä rikasta.
Tällä hetkellä keskusta lienee lähimpänä minun ajatusmaailmaani, koska siellä näyttää nyt sentään olevan jotain järkeä päätöksissä, joita ajavat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu