Kuopion tapaus – tekijä jäi eloon – jotain vihjeitä motiiveista, entä huumeet?

Oikeudessa on nyt kuopion järkyttävä tapaus.

Jotain kommentteja tuli uutisissa esiin. Katkeruus, laajennettu itsemurha, yhteiskunnan vihaaminen.

Mitä johtopäätöksiä noista voi tehdä? Paljastuuko ihmisen sisimmästä todellinen ketju syistä, jotka johtivat noin järkyttävään tekoon?

Masennus, ahdistus, elämän tarkoituksettomuus ja merkityksettömyys, ajatus, että kaikki tämä johtuu jostakin muusta, kuin itsestä – pitää siis kostaa ja saada näyttävä kuolema .. Miksi ihminen alkaa elätellä ’merkityksellistä’ näyttävää kuolemaa ja kostoa, vaikka ei tiedä, kenelle ja mitä pitäisi kostaa? Hakiko hän apua ja saiko hän apua?

Miksi otin tämän esiin tällä palstalla?

Luin erään aikuisen lähes nelikymppisen miehen kirjoittamaa elämäkertaa (ei julkaistu), jolla löytyy noita piirteitä, mutta hänellä liittyy asiaan vielä kannabis! Kannabis saa hänen tajunnan virtansa muuttumaan täydellisesti!

Kannabishöyryissä hän lähettää viestejä vihaamilleen ihmisille, joita ovat mm. vanhemmat, exät jne. Samoin yhteiskunta on erityisen paha ollut häntä kohtaan, siis hänen mielestään.

Kun vanhemmat tapaavat häntä, hän yleensä käyttäytyy erittäin fiksusti, kohteliaasti ja ystävällisesti, samoin hän esiintyy kaikille muillekin pääsääntöisesti.

Kannabishöyryissä hän sitten muuttuu kuin toiseksi persoonaksi; koko hänen lapsuutensa ja elämänsä tarina saa aivan toisenlaisen kertomuksen, täysin valheellisen tarinan, joka on noista viesteistä luettavissa.

Mutta onko kysymys siitä, että kannabis vapauttaa normaalin kontrollin, niin että hänen sisimmästään tuleekin esiin se valhetodellisuus, joka siellä on; vai onko kysymys siitä, että kannabisajatusmaailma ikäänkuin keksii tarinoita menneestä elämästä, jossa on vain ihmisiä, jotka ovat kohdelleet häntä hirveän pahasti ja hän on uhri ja kärsinyt osapuoli, ja kaikki toiset ovat syyllisiä hänen elämänsä ahdistukseen, masennukseen, katkeruuteen, vihaan ja hän olisi onnistunut elämässä, jos vain toiset olisivat kohdelleet häntä eri tavalla. Mistä tuo valheellinen kertomus tulee kannabiskäyttäjän tajunnan virtaan? Se nimittäin toistuu! Ehkä asiantuntijat osaisivat jotakin näistä sanoa.

Muutama viesti niistä viimeisistä kannabistajunnan virrasta, joita hän lähetti äidilleen: (hän on elämäkertaansa kirjoittanut ne ylös)

’Niin kauan kuin elän, kiroan teitä.’ ’Mä vihaan teitä, te olette kusipäitä enemmän kuin edes pystytte tajuamaan.’ ’Jos kävelette vastaan, niin kohtelen vihollisena.’

’Viha on ainoa tunne, mikä mulla enää on.’

’Kyselin kurdeilta miten pääsen sotimaan, en mä jaksa enää elääkään.’

’En jaksa enää.’ ’En mä enää juttele psykiatrille.’

’Unelmoin enää merkityksellisestä kuolemasta’

’Minusta tulee vielä murhaaja tässä elämässä ja toivon että tapan monta ennen kuolemaani. Ainoa asia mitä kadun, on se että en 15 vuotiaana tappanut sitä sekopäätä narsistia, mitä sinä kutsut mieheksesi.’ ’SAATANA’

Ei hän tällaisia rankkoja asioita puhu kasvokkain koskaan; ainoastaan viestittelee näitä vanhemmilleen joskus ja yleensä hän on silloin kannabispilvessä – otaksuvat vanhemmat, koska tätä kuitenkin tapahtuu aika harvoin! Silloin tälloin jo vuosikausien ajan, hän on vanhemmilleen viestitellyt tällaisia kamalia asioita ja monia muitakin kamalan kuuloisia milloin mitäkin ihmisiä ja yhteiskuntaa kohtaan. Mitä hän on viestitellyt exilleen, sitä en tiedä.

Kyllä hän saattaa kasvokkainkin räjähtää jostakin pienestä asiasta, jos exät tai vanhemmat vahingossa sanovat ajatuksen, jota hän ei hyväksy. Onko silloin kysymys kannabisrapulasta vai myös kannabisvaikutuksesta. Sitä on vaikea sanoa vanhempienkaan.

Muiden syyllistäminen on hänen tapansa lievittää omaa pahaa oloa, ahdistusta, kun oma syyllisyys vastuuttomasta elämästä yrittää puskea tietoisuuteen – otaksun. Hän on yrittänyt useampaan kertaan hakea apua mielenterveydenongelmiinsa. Tulokset ovat vain olleet heikot. Terapiaa tarvitsisi varmasti, mutta ei saa – liekö yhteiskunnan rahatilanne on pannut esteen siihen!

Tämä Kuopion tapaus uutisissa sai minut tarttumaan aiheeseen – onko kannabis sellainen huume, joka voi tajunnan virran muuttaa vaaralliseksi ja voiko se jopa jatkuessaan aiheuttaa huumevalhetodellisuuden muuttumisen teoiksi?

Havaitaanko hoitojärjestelmässä näitä asioita ja tartutaanko niihin ennaltaehkäisevästi antamalla se apu, mitä ihminen tarvitsee?

Onko USA monet sadat vuosittaiset järkyttävät tapahtumat kannavisvalhetodellisuuden aikaansaamia tekoja? Noiden tekojen avulla ei mikään kuitenkaan muutu, miksi siis tuollaisia tekoja – mikä saa mielen askartelemaan noin julmissa ajatuksissa?

Viesteissä oli nuo kaksi lausetta, joita ei ole aiemmissa viesteissä esiintynyt:

’Unelmoin enää merkityksellisestä kuolemasta’

’Minusta tulee vielä murhaaja tässä elämässä ja toivon että tapan monta ennen kuolemaani.’

Vanhemmat ilmoittivat näiden viestien jälkeen hätäkeskukseen ja hänet vietiin käymään psykiatrisella, mutta sieltä päästettiin heti kotiin takaisin. Tarvetta suljettuun osastohoitoon ei siis asiantuntijoiden mukaan ollut!

Mitä jos….

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu