Laki pitäisi olla, jolla kaupungin/kunnanvaltuuston voisi erottaa

Lahden valtuuston tapahtumat ovat selkeä osoitus tuon lain tarpeellisuudesta.

Vaalit toivat Lahteen aivan uudenlaisen valtuuston, mutta tuo vanhojen demareiden ja kokoomuksen valtapolitiikka on tehnyt todellista vahinkoa äänestäjien tahdolle. Asiaa on voinut seurata lehtien palstoilta.

Lahden kaupunginvaltuusto pitäisi erottaa ja järjestää uudet vaalit, mutta kun se ei ole mahdollista – lakia ei ole!

Pitäisi ainakin pikaisesti  saada laki, joka estää kahta kautta pidemmät jaksot valtuustoissa ja eduskunnassa.

Valta turmelee ja Lahdessa menee asioiden hoito aivan mahdottomaksi, kun äänestäjien tahtoa ei lautakuntapaikoissa lainkaan kunnioitettu, vaan tuo kahden suuren kähmintä jatkui vaalituloksesta huolimatta – he saivat siihen apupuolueeksi perussuomalaiset.

Perussuomalaiset pilasivat maineensa Lahdessa nyt täysin – he ovat ulkona seuraavissa vaaleissa. Kokoomuksen ja demarien kelkkaan heidän ei olisi pitänyt lainkaan mennä lautakuntapaikkojen jaossa. He hävisivät siinä itsekin.

Demarit ja kokoomus kahmivat itselleen kaikki rahakkaat lautakuntapaikat ja tulevat kahmimaan myös kaikki kaupungin omistamien yritysten hallituspaikat.

Hävetkää Lahden demarit, kokoomus ja perussuomalaiset!

Te ette ajattele kaupungin parasta, vaan omia etujanne ajatte – hävetkää!

Te ette kunnioittaneet äänestäjien tahtoa! Vielä kerran hävetkää!

 

Lahden kaupungin asioiden hoidosta ei tällä valtuustokaudella tule mitään, kun on nyt pohjalla katkera riita ja jatko tietää todella vahinkoa kaupunkilaisille, kun jatkossa menee kaikki asiat riitelyksi!

0
PekkaLehtinen1

Maailman menoa vielä tarkkaileva mies, joka yrittää ottaa asioista selvää monella tavalla, vaikka aika tosin ei riitä kovin paljoon, kun on vielä muutakin elämää. Mielenkiintoisia asioita ja juttuja olisi enemmän, kuin ehtii harrastaa. Elämä on vielä rikasta.
Tällä hetkellä keskusta lienee lähimpänä minun ajatusmaailmaani, koska siellä näyttää nyt sentään olevan jotain järkeä päätöksissä, joita ajavat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu