Liikkumisrajoitukset – tuhansien poliisien työllistävä vaikutus – resurssit eivät riitä

Eihän poliisilla oli minkäänlaisia mahdollisuuksia valvoa liikkumisrajoituksia. Pelkästään Helsingin kaupungin alueelle tarvittaisiin tuhansia poliiseja kyselemään ihmisiltä: Oletko menossa mihin?  Jokaiselta liikkujaltako poliisi kysyy, pysäyttää kaikki?

Miten poliisi todentaa, että ihminen on menossa töihin, ruokakauppaan, apteekkiin, lääkäriin, rokotuksiin tai liikkumaan ulos luontoon?

Eihän tätä ole mahdollista valvoa mitenkään – kaikki poliisivoimat valvomaan koronarajoituksia; jätetään kaikki muu poliisin työ tekemättä. Rikollisille tulee oikein juhla-ajat, kun tiedetään, että poliisi valvoo nyt liikkumisrajoituksia, eikä ehdi tulla rikospaikoille, eikä ehdi tutkia mitään rikoksia! Ei kerkiä edes kirjata rikoksia: Soittakaa sitten uudelleen, kun koronan takia määrätyt liikkumisrajoitukset ja karanteenit ovat loppuneet – kiitos ymmärryksestä! Mitä, tappoko tai murha – ok. Yritämme kutsua yhden poliisin sinne paikalle tarkistamaan, että uhri on todella kuollut. Muuta emme nyt valitettavasti ehdi tehdä – hänenkin on nopeasti palattava tänne valvomaan ihmisten liikkumista ja kirjottamaan heille sakkoja!

Mitä pitäisi tehdä?

Pitäisi vain kieltää huumekauppa kauppakeskuksissa. Kauppakeskuksissa suurissa ja pienissä kaupungeissa kokoontuu nyt huumeiden myyjät, enimmäkseen kannabiksen kotikasvattamojen kauppiaat ja sinne kokoontuu ostajakuntaa ja he levittävät nyt sitten koronaa tällä hetkellä hyvin runsaasti! Eivätkä todella ilmoittele, mistä ovat kenties tartunnan saaneet ja ketä ovat mahdollisesti altistaneet. Eivät mene edes testeihin, elleivät todella tarvitse oireisiin lääkärin hoitoa!

Eihän tätä voida kieltää, koska nyt ajetaan kannabiksen laillistamista eduskunnassa! Eihän vihreät tähän voi puuttua!

+2
PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu