Lukasenka on saanut Putinilta ohjeet mielenosoitusten tukahduttamiseksi

Noita ohjeita Lukasenka varmasti tulee noudattamaan. Kuorma-autokolonnat ovat tulossa Valko-Venäjälle ja ne ovat tyhjiä autoja.

Mitä niillä tehdään?  Yksi mielenkiintoinen vaihtoehto on tässä – arvailuahan tämä vain on, joten älkää ottako sitä kovin vakavasti.

Valko-Venäjän turvallisuusjoukot alkavat siirtää mielenosoitusten vetäjiä niihin autoihin ja heitä aletaan sitten viedä Siperiaan oppimaan kuuliaisuutta.

Omaisille ei ilmoiteta mitään heidän olinpaikastaan ja Lukasenka vakuuttaa, ettei hänkään tiedä heistä mitään ja lupaa selvittää asiaa. Lukasenka vakuuttaa että kaikki katoamiset tullaan tutkimaan ja syylliset toimitetaan oikeuden eteen!

Ei mene montaa päivää, kun kadonneiden omaisten aiheuttama pelko lamauttaa valko-venäläiset ja mielenosoitukset laantuvat. Lukasenkan kannattajat ovat ainoita, jotka marssivat vielä kaduilla ja osoittavat muulle maailmalle, että Lukasenka nauttii kovaa kannatusta kansan syvissä riveissä.

Tuodaanko pidätetyt ja Siperiaan leireille viedyt sitten takaisin – se jäänee nähtäväksi! Joka tapauksessa he joutuvat allekirjoittamaan vakuutuksen olla enää koskaan osallistumasta mielenosoituksiin!

Lukasenka tuskin alkaa ampumaan noita mielenosoittajia, koska se nostattaisi myrskyn. Putinin tapa hoitaa vastustajat ja opposition edustajat on osoittautunut toimivaksi. Putin varoitti Navalnyin käsittelyllä venäläisiä ryhtymästä mielenosoituksiin.

Venäjälle Valko-Venäjä on niin pieni valtio n. 9 milj asukasta, ettei Venäjälle Valko-Venäjä aiheuta minkäänlaista uhkaa. Valko-Venäjä tulee pysymään Venäjän hanskassa helposti jatkossakin tapahtui siellä joskus vallan vaihto tai ei.

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu