Maa tulee selviämään voittajana ihmisen tuhovimmaa vastaan!

Maan (maa planeetan) pahin vihollinen on ihminen, joka tuhon vimmassaan on alkanut yhä enemmän tuhota tätä planeettaa ja sen elämän mahdollisuuksia. Mutta uskokaa, kun sanon, että tämä maa pystyy pitämään puolensa ja voittamaan taistelun pahinta vihollistaan ihmistä vastaan.

Ei ihminen aina ole ollut tälläisessa tuhovimmassa, kuin nykyisin ja suurinta tuhovimmaa on osoittanut ja levittänyt juuri länsimainen sivilisaatio.

Alkuperäisille heimoille ja kansoille ’Äiti maa’ oli Pyhä ja sitä piti suojella kaikin tavoin. Nuo alkuperäiset kansat ja heimot lähes tuhottiin tai siirrettiin reservaatteihin tai hyvin rajoitetuille asuinalueille, tai kuskattiin orjiksi,  ainakin jossain maanosissa.

Maa on kuitenkin kyvykäs selviämään tästäkin ihmiskunnan tuhovimmasta voittajana. Maalla on keinoja, jolla se voi hävittää pahimman vihollisensa ihmisen lähes sukupuuttoon ja tuhota sen kaikki aseet, joilla se yrittää tuhota maata. Lopulta maa selviää siis tästä taistelusta voittajana ja tänne jää vain sellaiset, joilla ei enää ole tarkoitus tuhota maata, vaan suojella sitä.

Mitkä ovat niitä maan aseita, joilla se pystyy hävittämään pahimman vihollisensa ja saattamaan sen perikatoon?

Pandemiat ovat yksi erinomainen keino maan asevarastoissa. Korona tappaa ehkä vain muutaman miljoonan, mutta maan asevarastossa on valmiina varmasti paljon pahempia pandemioita, joilla maa voi tappaa vuosittain satojamiljoonia maan tuhoajia.

Toisia keinoja ovat valtaisat rankkasateet ja niiden aiheuttamat tulvat, jotka voivat tuhota paljon ja tappaa paljon ja aiheuttaa myös nälänhätää suurille alueille. Samankaltainen ase on ankara kuivuus, joka voi aiheuttaa nälänhätää valtaisille alueille. Maan keinot eivät tähän lopu, eivät alkuunkaan.

Valtaisat myrskyt voivat tuhota kokonaisia alueita ja niiden kohteeksi voi joutua jopa suurkaupunkeja, jotka myrsky tuhoaa niin totaalisesti, ettei niitä enää kyetä tai haluta rakentaa uudelleen samaan paikkaan.

Maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia maa voi myös käyttää taistelussa maan tuhoajia vastaan. Niillä maa voi tuhota valtaisan määrän ihmisiä joillakin alueilla ja hyvään paikkaan osuva maanjäristys voi aiheuttaa valtaisia tsunameja, jotka täydentää maanjäristyksen tuhoja.

Maa voi myös yllyttää ihmiset ja kansat hirvittäviin sotiin toisiaan vastaan, jolloin saatetaan tuhota satojamiljoonia yhdessä vuodessa. Maa voi myös yhtäkkiä lisätä jotain tuhoa tekevää eläintä niin rajusti, että valtaisa määrä ihmisiä joutuu sen tähden nälkään tai muihin ongelmiin.

Maan aseet eivät lopu tähänkään, eivät lähellekään. Maa voi yhtäkkiä myrkyttää pohjavedet, jolloin saastunut vesi tappaa valtaisat määrät ihmisiä. Lisäksi maa voi saattaa ihmisen geenimutaatiot lisääntymään pahalaatuisiin muotoihin, jolloin se aiheuttaa valtaisia määriä kuolintapauksia kohta syntymän jälkeen tai jo ennen sitä, tai saattaa alttiiksi kuolemaan johtaville sairauksille.

Maa voi lisäksi kutsua avaruuden valtaisat aseet avukseen, se voi pyytää auringon paahtamaan tai sitten aiheuttamaan ankaran kylmyyden, jotka ovat varsin tehokkaita keinoja ihmisvihollisen tuhoamiseen myös. Lisäksi maa voi kutsua valtaisia meteoriitteja tuhoamaan ihmisiä valtaisia määriä yhdessä hetkessä.

Maalla on varmasti vielä muitakin keinoja, joita se voi käyttää tarvittaessa tässä taistelussa maata tuhoavaa vihollista vastaan. Maa tulee käyttämään kaikkia mahdollisia keinoja ja tulee voittamaan taistelun tuhoajaa vastaan. Voitte olla siitä täysin varmoja.

Tulee siis aika, jolloin maan sota ihmistä vastaan päättyy ja tänne jää jäljelle vain se elämä, joka ei enää koskaan halua tuhota maata! Maa tulee siis selviämään lopullisena voittajana tässä taistelussa.

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu