Maailma on jo käytännössä konkurssissa!

Maailman koronaelvytys 16000 miljardia dollaria – olemme tuhoamassa tulevaisuuden

Tuo päätähuimaava summa on kirjoitettuna niin käsittämätön luku, ettei sitä yhdellä silmäyksellä pysty edes tajuamaan: 16 000 000 000 000 USA dollaria eli 16 biljoonaa. IMF tilastojen mukaan.

Dollariakaan ei tuosta rahasta ole vielä tienattu, jolla maksettaisiin noita velkoja takaisin. Eikä maailman velka mikään vähäinen ollut ennen koronaakaan. Maailman velkakellon mukaan vuodenvaihteessa 2020/21 ylitettiin juuri 281 biljoonaa dollaria. Käsittämättömiä nuo luvut ovat. Aivan käsittämättömiä tavalliselle ihmiselle.

Jos jaamme tuon 281 000 miljardia maailman väkiluvulla 8 miljardilla, niin jokaiselle on jo velkaa kertynyt 35 125 USA dollaria. Jokaisen ihmisen velka on jo siis sylivauvasta vaariin tuo summa.

Jos sitä lähdetään purkamaan todellisilla maksajilla, niin World Employment Social Outlook raportin mukaan työntekijöitä on noin 5 miljardia maailmassa, mutta 630 miljoonaa saa alle 3,20 USA dollaria päivässä, joten he eivät tule lyhentämään noita velkoja. 4,370 miljardia ihmistä ehkä lyhentämässä.

Jos siis laskemme noilla luvuilla niin jokaisen työntekijän velka onkin jo 64 302 USA dollaria. He joutuvat siis tuon verran maksamaan nykyisistä veloista ja velkoja otetaan raivokkaasti lisää joka päivä maailmassa.

Kuinka moni noista työntekijöistä tienaa niin paljon, että heidän verotuloistaan liikenee velkojen maksuun?

Jos sitten laskemme, että noista veloista maksetaan 2 prosenttia korkoa keskimäärin joka vuosi, niin pelkät korot tekevät 5 620 miljardia USA dollaria per vuosi. 1286 USA dollaria per vuosi jokaiselle työläiselle pelkät korot.

Tämä maailma on käytännössä jo konkurssissa! Talousjärjestelmä joka näin huijaa itseään on käytännössä tuhoon tuomittu, sillä ei voi olla tulevaisuutta! Mitä tekevät velkojen antajat, kun he huomaavat, että he eivät saakaan velkojaan takaisin sijoittaakseen ne paremmin tuottaviin kohteisiin? Millainen valta on niillä, jotka kokevat näin tulleensa petetyiksi? Armeijatko lähetetään velkojen perintään?

Onnellisimpia ihmisiä olemme me vanhat, jotka kuolemme pois näkemästä tätä tulevaa katastrofia, joka maailmaan on tulossa!

+2
PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu