Mikäli Räsänen tuomitaan, niin mitä siitä seuraa?

’Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.’

Joutuuko poliisi keräämään kaikki Raamatut ihmisiltä pois, koska Raamatussa on moniakin kohtia, joissa tuo Suomen lain pykälä kiihottaminen kansanryhmää kohtaan täyttyy? Tekijät ovat tosin jo kuolleet, mutta sillä ei ole merkitystä.

Kaikista kirjastoista ainakin on kerättävä kaikki Raamatut ja hengelliset kirjat tarkoin tutkittava, ettei vain niissä ole tuota pykälää rikkovia lainauksia tai kohtia. Onko tuo tutkiminen poliisin tehtävä? Entä muut kirjat, kuka ne kaikki tarkoin tutkii?

Onko tässä nyt alku kristillisen uskon kieltämiselle Suomessa?

Joudutaanko tuomioita kiristämään tältä osin, että saadaan kaikki kristityt vankilaan – onko sakko liian lepsy tuomio?

Onko eduskunnan säädettävä poikkeuslaki, jotta voidaan perustaa lisää tuomioistuimia kaikkien kristillistä uskoa tunnustavien saamiseksi syytteeseen ja vankilaan? Heitä kuitenkin on melkoisen paljon, jos kaikki eri kirkkokuntiin ja eri uskonnollisiin ryhmiin kuuluvat lasketaan.

Kuinka paljon vankiloita tarvitaan lisää, että kaikki kristillisiin seurakuntiin kuuluvat mahtuvat niihin? Ainakin niiden rakentamisessa tulee valtavasti työtä rakennusmiehille. Vai voisivatko nuo vankilaan tuomitut kristityt rakentaa niitä?

Monissa kristillisissä kodeissa on esillä Raamattu ja tuon Suomen lain mukaan sellaista aineistoa ei saa pitää esillä, niin että sen voi joku vierailija saada käsiinsä ja lukea! Vai voiko kodeissa vielä pitää Raamattua, jos sillä on tarkoin lukittu kaappi, jota ei ole helppo murtaa?. Onko hankittava Raamatun pito lupa ja poliisi tarkastaa kodit, että Raamatut on visusti lukkojen takana, niin etteivät vierailijat pääse niihin käsiksi?

Kuka ministeriö antaa ohjeet siitä, mitä kohtia papit ja muut Raamattua julkisesti lukevat eivät saa lukea, vai ollaanko tässä vain silmät ummessa ja arpa lyö sitten, kuka joutuu tuomiolle?

Kielletäänkö kaikki kristilliset radio- ja TV kanavat?

Vaaditaanko jokaisen kristityn takkiin ristitunnus, jotta ihmiset tietävät, että nuo ovat niitä, joita ei pidä suvaita eikä hyväksyä, vaan heidät pitää ilmiantaa rikollisina? Hitlerin aikaan juutalaiset joutuivat ompelemaan takkiinsa tähden merkiksi?

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Näitä aikoja on historia täynnä, joten se ei ole mitään uutta. Eikä se ole edes uutta Suomessakaan! Oli täälläkin aika, että yksityisissä tiloissa pidettävät kokoukset kuitenkin kiellettiin lailla. Paavo Ruotsalainen wikipedia: ’Liikkeen leviäminen huolestutti valtion viranomaisia ja kirkonmiehiä ja 1838–1839 Ruotsalainen joutuikin oikeuteen Kalajoen käräjillä, jossa hänet tuomittiin sakkoihin vuonna 1726 annetun konventikkeliplakaatin rikkomisesta.’

Kristityksi tunnustautuminen voi siis tulevaisuudessa viedä hengen! Heidän kotinsa poltetaan ja koko perhe tapetaan? Tämäkö on kaiken lopputulos? Otetaan ensin yksi askel, sitten toinen, sitten kolmas jne. kunnes lopullinen päämäärä on saavutettu? Saadaan maailma pelastettua noilta pahoilta, niin kuin Hitlerkin halusi tuhota ’pahat’ ja kaikkeen syylliset.

Jumala ei puutu. Ei hän pelastanut noita miljoonia juutalaisiakaan, miksi hän pelastaisi Suomen kristityt. Jumalan tuomiot luetaan vasta sitten tämän maailman ajan jälkeen!

Miksi saksalaiset kannattivat ja sallivat juutalaisten vainot ja tuhoamisen?

Miksi suomalaiset eivät sallisi samaa tapahtuvan Suomen kristityille?

+12
PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu