Miksei Kiinalle makseta eläintorien lopettamisesta – jos pandemiat loppuu?

On joissakin yhteydessä esitetty arveluja, että Kiinalaisilla eläintoreilla ja niihin liittyvillä eläinviljelmillä kehittyisi näitä yhä uusia Sars tyyppisiä epidemioita, kuten nyt tämä Koronakin.

Annammeko me tämän siis aina vain jatkua?

Miksei WHO painosta Kiinaa lopettamaan sellaisia toimintoja, jotka todennäköisesti aiheuttavat jatkuvat mutaatiot näihin uusiin viruksiin?

Ellei painostus auta, maailman maiden kannattaisi maksaa Kiinalle vaikka 100 miljardia euroa korvausta siitä, että Kiina lopettaa sellaisten eläinviljelmien tai eläintorien pitämisen, joissa on mahdollisuus kehittyä ihmiseen tarttuva vaarallinen uudenlainen virus. (Uusi koronavirus muunnos.)

Onhan tämä aivan järjetöntä, että Korona aiheuttanee maailmanlaajuisesti useiden kymmenientuhansien miljardien eurojen kustannukset ja Kiina saa jatkaa samaa rataa. Todennäköisesti tämäkin korona virusperhe muuntuu vuosittain ja olemme sen kanssa ikuisesti naimisissa – rokotuksia pitää siis kehittää vuosittain aina uusiin muuntuneisiin korona viruksiin.

Muutaman vuoden kuluttua saamme uuden viruksen, joka kenties on monta kertaa vaarallisempi, kuin tämä Korona virus, josta nyt tunnetaan jo 7 eri kantaa; 4 aiheuttaa lievempiä oireita ja 3 aiheuttaa vakavampia oireita.

Koronavirus on kauan tunnettu maailmassa, mutta jotain täytyy olla Kiinassa, koska ne tuntuvat sieltä aina leviävän tänne muualle maailmaan – mitä – eikö sitä tiedetä, vai eikö sitä pystytä edes tutkimaan, olemmeko vain arvailujen varassa? Eikö siis voida tehdä mitään? Eikö Kiina anna mahdollisuutta riittäviin tutkimuksiin siellä?

Onko vain muutaman vuoden välein odotettava uusia maailmanlaajuisia pandemioita?

Olemmeko hullussa maailmassa?

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu