Miksi kannabis?

Parantaako kannabiksen käyttö kouluarvosanoja ja opiskelujen edistymistä? Antaako se paremmat mahdollisuudet päästä haluamalleen alalle opiskelemaan ja saamaan paremmat mahdollisuudet päästä työelämään? Tuoko se lisää opettajien luottamusta? Lisääkö se vastuuntuntoa ja ahkeruutta opiskeluun?

Auttaako se onnistumaan työnhaussa ja työhaastattelussa, niin että sinut otetaan töihin?

Auttaako kannabis menestymään paremmin työelämässä ja työuralla? Lisääkö se vastuuntuntoa ja ahkeruutta ja kyvykkyyttä työssä? Lisääkö se työtoverien luottamusta ja lisää hyvää työilmapiiriä? Lisääkö se yrityksen luottamusta ja asiakkaiden luottamusta?

Parantaako se mahdollisuuksia vuokra-asunnon saannissa ja saamaan pankista lainaa oman asunnon hankkimista varten?

Lisääkö kannabis parisuhteen onnistumista? Lisääkö se kumppanin luottamusta? Parantaako se vastuunottoa parisuhteen hoidossa ja muissa perheen yhteisten asioiden hoidossa? Tuoko se säästöä raha-asioissa?

Auttaako kannabis olemaan parempi vanhempi  lapsille? Opettaako se lapsia vastuuntuntoiseen ja oikeaan ja terveelliseen elämään ja löytämään oman paikkansa opiskelussa, työssä ja elämässä, kun he näkevät vanhemman kannabiksen käytön?

Auttaako se saamaan luotettavia ja hyviä ystävyyssuhteita?

Auttaako kannabis olemaan parempi hoitamaan luottamustehtäviä esim. kunnanvaltuutettuna, kansanedustajana ym  luottamustehtävissä?

Lisääkö se sinun yhteiskunnallista vastuunottoa ja lainkunnioitusta?

Lisääkö se sinun fyysistä, henkistä ja psyykkistä terveyttä ja tarvitset vähemmän terveydenhoidon palveluja?

Vähentääkö se rikollisuutta? Vähentääkö se yhteiskunnan kuluja lastensuojelussa, perheiden tuessa, poliisitoimessa, oikeustoimessa, vankeinhoidossa, terveydenhoidossa ja muissa palveluissa?

Kun se ei auta noissa edellä luetelluissa asioissa, niin miksi kannabis?

Niin, miksi?

Nämä samat kysymykset voitaisiin esittää muihinkin ihmiselle haitallisiin aineisiin!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu