Mitä se pääsiäinen sitten meille merkitsee?

Hyvää pääsiäistä!

Nyt on pääsiäinen, Kristinuskon suurin juhla. Moni ei uskovakin viettää pääsiäistä omalla tavallaan ja sehän on vain hyvä. Totta kai kannattaa viettää pääsiäistä ihan niin kuin parhaaksi näkee ja omaksi ja perheensä iloksi haluaa sitä viettää.

Joskus törmää tämmöiseen ajatukseen, ett jos tiede todistaa Jumalan – silloin uskon – valheeseen. No, tämähän ei ole tietenkään totta. Ihminen, joka on jo valinnut, että hän ei usko Jumalan olevan olemassa, niin ei häntä kukaan ihminen saa muuttamaan käsitystään. Ihminen pitää tiedemiehiä erehtyneenä ja arvelee, että kohta tuollainen tiedemiesten harha kumotaan.

Näin se vain menee, uskokaa tai älkää.

Usko Jumalaan ei synny toisten vakuutteluista, ei edes tiedemiesten vakuutteluista. Ei uskoa voi ihminen synnyttää. Usko tarvitsee aivan toisenlaisen tien syntyäkseen. Usko voi syntyä ainoastaan, jos Jumalan Pyhä Henki sen synnyttää. Jumala itse tulee ihmistä lähelle ja alkaa vaikuttaa niin, että ihminen saa kutsun Jumalalta itseltään. Jumala itse kutsuu tykönsä ja ehdottaa, että saisinko kulkea sinun kanssasi tämän elämän matkan. Mitään vaatimuksia Hän ei aseta, saa vastata Jumalan kutsuun joko tai. Joskus nuo ikuisuuskysymykset nousevat esille enemmän mieleen, silloin on Jumalan kutsun aika.

Hyvää pääsiäisaikaa jokaiselle.

0
PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu