Navalnyin – miksi juuri nyt – miksi noin näyttävästi?

Ei ole epäilystäkään, ettei tämä ole Cutinin varotoimenpide Valko-Venäjän tapahtumien tähden.

Tarkka myrkkyannostus, jotta saadaan ulkopuoliselta taholta varma tieto myrkytyksestä – Navalnyin haluttiin saada Saksaan – Merkel on tapeeksi vaaraton Venäjälle. Ranskaan ja Englantiin Navalnyin ei haluttu menevän. Britanniassa ollaan sitä mieltä, että Britannia voi joutua sotaan Venäjää vastaan. Ranskan Macronista ei voitu olla varmoja – Merkel oli varma valinta.

Navalnyin haluttiin jäävän henkiin, jottei oppositiolle tule mieleen vaihtaa johtajaa.

Asian haluttiin tulevan koko maailman tietoon ja huomioon, jotta maailma tietäisi ja ymmrtäisi – mitä?

Putinin Venäjä kyllä estää Valko-Venäjän kaltaiset mielenilmaukset Venäjällä. Tietäköön sen Venäjän kansa ja tietäköön sen koko maailma. Putin johtaa Venäjää ja turvaa sen lännen provokatiivisiltakin hyökkäyksiltä. Putin nähdään jälleen venäläisten mielissä Venäjän pelastajana, ainoana sellaisena tulevaisuudessa, joka pystyy säilyttämään rauhan. Putin nähdään ehkä Valko-Venäjänkin pelastajana, jos tarve vaatii sitä.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Elleivät Valko-Venäjän mielenosoitukset laannu pikapuoliin pidätyksistä huolimatta, niin Venäjä miehittää Valko-Venäjän ja järjestää uudet vaalit. Putinilla on jo mies katsottuna (Valko-Venäjällä nyt vankilassa), hyvin Venäjä mielinen mies Valko-Venäjän presidentiksi.

Putin järjestää mittavan vaalikamppanjan tämän miehen puolesta, hän johdattaa mainoksissa Valko-Venäjän uuteen aikaan, joka tarkoittaa vain sitä, että Valko-Venäjä säilyy lujasti Venäjän kontrollissa. Sen jälkeen Venäjä vetää joukkonsa (ns. poliisijoukkonsa) pois Valko-Venäjältä tai sitten Valko-Venäjä liitetään Venäjään kokonaisuudessaan – ehkä ei kuitenkaan.

Putinin Venäjälle Valko-Venäjän pysyminen Venäjän yhteydessä on äärimmäisen tärkeä asia Kalingradin alueen tähden. Tarvittaessa Venäjä voi hetkessä vallata maayhteyden Kalingradiin Valko-Venäjän kautta! Nato ei edes sormeaan nostaisi siitä!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu