Nyt ihmiset puutarhaan möyrimään ja metsään sammaleisiin piehtaroimaan

Nyt sanon tämän niille ihmisille, joiden immuunijärjestelmä on terve ja kunnossa.

Tämä runsas käsien pesu aiheuttaa sen ongelman, että immuunijärjestelmä pääsee liian helpolla ja sen kyky toimia tehokkaasti heikkenee. Siksi olisi nyt erityisen tärkeää, että me menemme luontoon ja hankimme kosketusta erilaisten luonnossa olevien bakteerien ja virusten kanssa, jotta immuunijärjestelmä saa ärsykkeitä jatkuvasti ja toimii silloin paremmin kaikkia haitallisia viruksia ja bakteereja vastaan. Ihminen, jolla on hyvin toimiva ja jatkuvasti aktiivinen immuunijärjestelmä, pystyvät myös parhaiten hillitsemään koronavirustakin ja pääsevät siitä helpommin oirein.

Toistan vielä, että tämä ohje on vain niille, joiden immuunijärjestelmää ei ole mikään sairaus tai lääke tai hoito heikentänyt – heidän on tärkeää toimia lääkärin antamien ohjeiden mukaan; heille tulehdukset ja flunssat ja muut voivat olla jopa hengenvaarallisia. Heidän ei pidä mennä hankkimaan lisää rasitteita immuunijärjestelmäänsä rasittamaan.

Toivotan kaikille hyvää luontokevättä ja -kesää; eläkää luonnossa ja nauttikaa luonnosta täysin siemauksin. Menkää uimaan, kun vedet lämpenevät ja tehkää puutarhatöitä, joilla siihen on mahdollisuus ja menkää luontoon ja liatkaa käsiä luonnossa. Toivotan kaikille täysitehoista immuniteettijärjestelmää – pitäkää siitä huolta.

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu