Nyt kiire hankkia eväsautomaatteja kauppoihin, että voivat olla ruokakauppoja kaikki

Ei muuta kuin kodinkoneliikkeet, vaatekaupat, parturit, rautakaupat ja muut erikoisliikeet kaikki nyt nopeasti hommaamaan eväsautomaatteja sinne teidän tiloihinne, jotta asiakkaat voivat tulla ostamaan teiltä ruokaa noista automaateista ja samalla voivat ostaa muitakin tuotteita ja palveluja.

Silloin te täytätte lain kirjaimen, koska teiltä saa ruokaa käydä ostamassa ja koska marketeista saa ruoanhaku matkalla ostaa muutakin, niin silloin teiltäkin saa samalla käynnillä ostaa muutakin.

Näin te täytätte lain kirjaimen kirjaimellisesti. Ei siinä laissa liene rajattu, että pitääkö ruokakaupassa ola laaja tarjonta vai suppea; luulisi, että suppea ruokatarjontakin riittää, että sieltä kaupasta voi käydä ruokatavaroita ostamassa.

No tuota lakia ei ole vielä laadittukaan, jotta näin se varmaan onnistuu hyvin. Ei tarvi kaikkien erikoisliikkeiden mennä konkurssiin, vaan voivat selvitä liikkumisrajoitusalueillakin elossa. Muutoin Helsingin seudun kaupungit ja Turku menevät varsin kummallisen näköisiksi, kun ei ole liikkeistä auki kuin muutama marketti. Kaikkien muiden kauppojen ovissa lukee isoin kirjaimin, että liike suljettu asiakkaiden saatua kiellon käydä meidän kaupassa.

Varmasti Suomi pääsee kyllä maailman uutisiin, kun nuo kuvat kuolleista kaupungeista leviävät ympäri maailman. Suomi pääsee taas maailmankartalle!

Joten nyt on kaikki kaupat ja liikeet muutettava kiireesti ruokakaupoiksi, jottei koko Suomi kuole! Varmaan siihen yksi automaatti siinä kassan vieressä riittänee, eihän kaikki ruokakaupat voi täyden valikoiman ruokakauppoja ollakaan.

Eiköhän se siinä hallituksen asetuksessakin näin määritellä – muutoinhan koko Suomi kuolee!

+3
PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu