Nyt pitäisi saada sydänkuolleisuustilastot näkyviin – nousu on huolestuttava -otaksun

Voisi lopettaa koronan tilastojen jatkuvan esilläpitämisen. Ne tilastot ovat terveydenhoidon viranomaisille tärkeitä, mutta ei meille tavallisille tallaajille.

Nyt olisi syytä alkaa seurata sydänkuolleisuuden nousua tänä korona pelottelu aikana.

Samoin olisi syytä seurata niitä tilastoja, kuinka pitkään ihmiset joutuvat odottamaan hoitoon, leikkaukseen pääsyä ja hammashoitoon pääsyä. Ne tilastot olisi nyt syytä pitää esillä. Niillä asioilla on meille tavallisille tallaajille paljon enemmän merkitystä.

Hallituksen ja THL ei pitäsi perustaa toimintaansa pelottelumenetelmiin!  Se ei voi olla kaiken tarkoitus!

Me tiedämme, että koronaa tullee maailmassa sairastamaan noin 1 % väestöstä, nyt sairastuneiden luku on vielä alle 0,5 %.

Me tiedämme nykyisistä tilastoista, että 97 % sairastuneista on parantunut ja tuo parantumisprosentti tulee edelleen nousemaan, kun kaikkialla maailmassa tieto ja taito hoitaa koronapotilaita paranee.

On aika oppia elämään koronan kanssa, koska muuta vaihtoehtoa ei ole näkyvissä. Koronarokotus tullee aikaisintaan vuoden päästä 2021 syksyllä, emmekä ehkä vielä silloinkaan tiedä, minkälaisen suojan rokote antaa, montako rokotetta tarvitaan ja kuinka usein se pitää uusia.

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu