Pankkikriisi odottaa jo oven takana

Maailmanlaajuiseen pankkikriisiin saamme jo varautua. Maailmanlaajuisesti tulee niin mittavat yritysten ja yksityisten konkurssiaallot pyyhkimään yli maiden ja mantereiden, että siinä pankkeja kaatuu kuin heinää. Mitkään valtioiden toimet eivät kykene pelastamaan pankkeja mittavilta konkursseilta.

Sehän tarkoittaa sitten taas valtaisaa valtioiden velkojen lisäystä, kun pitää yrittää pelastaa yksityisiä ihmisiä ja yrityksiä pankkikonkurssien aiheuttamalta velkojen äkkiperinnältä. Konkurssiin menevät pankit perivät velkansa takaisin tietysti viipymättä, jotta voivat hoitaa kaiken sen vastuun, joka syntyy siitä, kun toiset pankit perivät saataviaan konkurssiin menneiltä pankeilta.

Pankkien konkurssiaalto heijastuu sitten aina muihin pankkeihin, jotka eivät saa konkurssiin menneiltä pankeilta saataviaan, vaan joutuvat itse siksi konkurssiin.

Pitäisikö maailman maiden tehdä Kiinan kanssa jotain, ettemme aina joudu vain kantamaan seurauksia Kiinan toimista maailmanlaajuisesti? Siellähän jo muhitetaan uutta pandemia virusta noiden villieläinten ja kotieläinten kasvattamoissa, jossa eri puolilta maailmaa kotoisin olevat eläimet joutuvat tekemisiin toistensa kanssa. Luonnossa ei tuollaisia eläinkombinaatioita ole, siksi Kiina tulee synnyttämään yhä uusia pandemioita maailman murheeksi.

Tämän Kiinan lähettämän pandemian ja siitä syntyneen talouslaman hintalappu lienee jotain 100 000 miljardin euron luokkaa maailmanlaajuisesti tai sitten paljon enemmän; sen laskemiseksi tarvittaisiin jo melkoisia tilastotietoja seuraavan kymmenen vuoden ajalta!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu