Putin ja Kekkonen ja keisarivalta

Demokraattiset kulissit eivät näytä estävän ’keisarivallan’ syntyä missään.

Venäjän kansa äänesti Putinin Venäjän ’keisariksi’ itsevaltiaaksi, joka voi olla presidenttinä vielä vuoteen 2036 asti, jos elää.

Putin allekirjoitti lain, joka lisättiin muutettuun perustuslakiin, koska kansa tahtoi niin. Putin haluaa siis palvella Venäjän kanssa vielä pitkään. Elisabet haluaa palvella Britanniaa niin kauan kuin kykenee – hänen valtansa on kuitenkin vähän rajoitetumpi, kuin Venäjän ’keisari’ Putinin valta.

Mitä tekemistä tällä on Kekkosen kanssa?

Nuoret sukupolvet eivät muista enää, kuinka Kekkonen pyyhki perustuslailla pöytää ja hänet valittiin poikkeuslailla presidentiksi vuonna 1973.

Mikäli Kekkonen olisi vielä voimissaan, hän olisi edelleenkin Suomen presidentti! Sitä on turha epäillä!

Meidän ei siis tarvitse ihmetellä Venäjän tapahtumia, kun meillä on samoja kokemuksia ’keisarivallasta’ ihan kotimaastakin.

Jotkut vastustivat Suomessa tuota poikkeuslakia ja heidät vaiennettiin ja siirrettiin syrjään armottomasti! Heillä ei ollut poliittista tulevaisuutta. Lehdistö vaikeni pääosin, eikä nostanut meteliä ja mielenosoituksia ei sallittu asian tiimoilta lainkaan!

Suomi on nyt siirtynyt pääministerivaltaan ja pääministeri voi hallita lähes mielin määrin sitä, millaisia poikkeuslakeja tarvitaan. Pääministerin mielestä tarvitaan nytkin monenlaisia poikkeuslakeja ja mitä vielä tarvitaankaan, jos demaripuolueen kannatus vielä putoaa. Eiköhän niitä poikkeuslakeja löydy tarvittaessa lisää vallan ankkuroimiseksi! Pääministerin valta on nyt liian suuri.

Ei tästäkään mitään haloota nouse. Jokainen käsittää, että vaalien siirrolla ei ollut mitään tekemistä koronan kanssa. Tilattiin ennuste, jolla kansalle perusteltiin, että vaalit on siirrettävä. THL ylin johtoporras pelkää potkuja, jos ei ’tottele’ pääministerin ’määräyksiä’.

0
PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu