RNA rokotteen nerokas järjestelmä – tehokkaan tuotannon problematiikka

Priser oma sivusto selvittää RNA rokotteen nerokkaan järjestelmän elimistön suojelemiseksi.

mRNA-rokotteen kehitys

Tämä nyt olisi tietysti pitänyt esitellä kaikille suomalaisille, jotta ei syntyisi ns. huuhaa arveluita rokotteesta. Minultakin kysellään asiaa aina välillä.

Tämä tietysti herättää näin uteliaassa ukossa vielä kysymyksiä.

Yhden annoksen rokoteampullissa on lienee paljon muita aineita, koska tämä itse toimiva osa on niin olemattoman pieni, että milloin meille esitellään, mitä muita aineita tuossa rokotteessa sitten on, vai onko ne esitelty jo jossain? Muut aineet ovat lienee jotain 99,999 %, koska tämä vaikuttava osa on aivan olemattoman pieni? Kertoisikohan joku rokotevalmistaja tämän?

Miten teollisessa tuotannossa, jossa valmistetaan näitä rokoteannoksia, voidaan varmistaa, että jokaiseen rokoteampulliin menee näitä itse olemattoman pieniä hiukkasia riittävästi?

Paljonko näitä hiukkasia sitten pitääkään olla yhdessä rokoteannoksessa, että se toimii?

Tapahtuuko sekoitus isossa erässä sitä muuta ainetta ja sitten toivotaan, että jokaiseen pieneen rokoteannokseen ohjautuu niitä olemattoman pieniä hiukkasia tarpeeksi?  Vai tästäkö se johtuu, ettei kaikkia rokote autakaan, jos ei ole siihen annokseen osunut tarpeeksi niitä pieniä vaikuttavia hiukkasia? Tuntuisi aika mahdottomalta, että ne olemattoman pienet hiukkaset voitaisiin ohjata jokaiseen kertarokoteannokseen erikseen?

Jääkö tuo RNA sitten sinne solun sisälle olemaan solun elinajaksi ja kopioituuko se sitten solun jakautuessa uusiin soluihin, vai eikö solu pysty sitä tietoa enää siirtämään? Vai katoaako tuo rokotteella tuotu RNA sitten itsekseen tehtyään tehtävänsä? Tuohon olikin jo vastaus olemassa. Solu ei siirrä tuota eteenpäin, koska se ei ole DNA ta ja se häviää melko nopeasti solusta!

Vasta-ainemuistihan jää jokatapauksessa elimistölle turvaksi jokatapauksessa.

Tällainen utelias ukko, joka ajattelee loogisesti tietysti joskus eksyy pohtimaan kysymyksiä, joihin itsellä ei ole vastauksia.

Mainittakoon lopuksi, että minä olen hyvin rokotemyönteinen ja olen hyvin kiitollinen lääketieteelle, joka on monesti suorastaan pelastanut henkeni. Ensiviikolla pääsen varaamaan rokoteajan.

0
PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu