Rokotetta ei ole luvassa pikaisesti – on löydettävä muut keinot

MTV uutiset:

Koronaviruksen aiheuttamaa covid-19-tautia vastaan kehitettävä rokote voi valmistua aikaisintaan vuoden kuluttua, kertoo EU:n lääkevirasto.

– On olemassa mahdollisuus, että jos kaikki menee niin kuin on suunniteltu, osa rokotteista voisi olla valmiita hyväksyttäviksi vuoden päästä, sanoi viraston terveysuhkia ja rokotteita koskevan osaston johtajan Marco Cavaleri.

– Minun on kuitenkin korostettava, että näin käy vain parhaassa mahdollisessa tapauksessa. Tiedämme, että kaikki rokotteet eivät koskaan päädy hyväksyntään asti ja viivästyksiä voi tulla, Cavaleri jatkoi.’

Sars virukseen ei ole saatu vieläkään rokotetta. Korona virus on sukua Sars virukselle, joten voi olla, ettei siihen löydy myöskään rokotetta. Sars virukseen eläimillä testattiin rokotteita, mutta niiden haitat olivat suuremmat kuin hyödyt. Ihmisillä Sars rokotetta ei ole koskaan testattu.

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu