Suojelu surmaa enemmän kuin korona?

Alamme jo nähdä jotakin, mitä seurauksia tällä Suomen kiinni panemisella on. Ne seuraukset ovat paljon Koronaa vaarallisempia ja ne vievät enemmän ihmisiä ennenaikaiseen hautaan, kuin korona koskaan tulee viemään Suomessa.

Yritykset menevät konkurssiin, lomautukset uhkaavat jopa yli 700 000 työntekijää. Kuinka paljon tulee pysyvästi työttömiä tämän kriisin seurauksena, sitä emme vielä tiedä. Monien yrittäjien unelmat ja koko elämäntyö menee hukkaan, moni joutuu myymään perheen kodin. Ihmisiltä viedään kaikki, jää vain velat. Uudesta työpaikasta ei ole tietoa, ei tiedetä, koska oikeasti yritykset uskaltavat taas palkata ihmisiä töihin – koska suomalaiset taas uskaltavat ostaa ja koska ulkomaiset turistivirrat taas pääsevät Suomeen tuhlaamaan. Avioerot lisääntyvät, mielenterveysongelmat lisääntyvät, itsemurhat lisääntyvät, sydänoireiset eivät nyt uskalla mennä sairaalaan koronan pelosta – mieluummin kuolevat sydäninfarktiin tai saavat pysyvät sydänvammat, jotka vievät ennenaikaiseen kuolemaan. Ihmiset sairastuvat kaikesta tästä, moni ahdistuu, moni masentuu, monen sairauden hoito viivästyy ratkaisevalla tavalla. Syrjäytyminen lisääntyy ja alkoholiongelmat lisääntyvät ja ne lisäävät myös tutkitusti kuolleisuutta.

Kaikesta tästä seuraa enemmän ennenaikaisia kuolemia, kuin korona Suomessa tappaa!

Jos suojelutoimet ovat niin kuolettavat, niin onko valittu väärät keinot?

Eikö tavoitteena ollut pelastaa ihmishenkiä – nyt heitä menetetään suojelutoimien tähden enemmän kuin korona heitä vie. Suomi pantiin kiinni, jonka seuraukset ovat paljon luultua pahemmat, mutta niitä ennenaikaisia kuolemia ei tilastoida, niitä ei lasketa, ihmiset vain kuolevat ja kuolema on kaikkien osa lopulta. Hallitus kehuu itseään ja ihmiset hallitusta, hyvin hoidettu, saatiin pelastettua talo, vaikka naapurista paloi kolme taloa – se yhden talon pelastaminen oli se tärkein asia. Mitä siitä, jos kolme kuolee ’kovan hoidon’ seurauksena, kun saadaan pelastettua se yksi koronapotilas. Parhaassa tapauksessa olisimme voineet pelastaa kaikki neljä!

Kuka tästä kaikesta ottaa vastuun?

Millä tavalla olisimme voineet säästää eniten ihmishenkiä?

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu