Suomen puolustuksen haasteet – hävittäjät eivät riitä – tarvitaan uudenaikaisia aseita

Suomen puolustusvoimat eivät kykene puolustautumaan perinteisellä aseistuksella hirmuisen suurta perinteisten aseiden ylivoimaa vastaan – tämä tietävät Suomessa kaikki.

Jos katselemme erään mahdollisen hyökkääjän perinteistä aseistusta ja joukkojen määrää, Suomella ei ole mitään mahdollisuutta menestyä taistelussa, mikäli tämä eräs mahdollinen hyökkääjä päättäisi hyökätä maahan ja miehittää sen. Se tapahtuisi noin kahdessa vuorokaudessa.

Suomen on siis kehitettävä puolustusaseistustaan aivan erilailla, kuin mitä nyt tehdään ja suunnitellaan. Me tarvitsemme oman aseteollisen kehitysyksikön, joka alkaa kehittää aivan uudenlaista puolustusaseistusta.

a)  sähkömagneettinen suunnattu impulssi asejärjestelmä

Tuollaisella kehitettävällä järjestelmällä voidaan tehdä nykyaikaiset vihollisen aseet tehottomiksi ja lamauttaa vihollisen viestintä ja tietokoneyhteydet ja samalla voidaan aiheuttaa vihollisen joukko-osastoille huomattavaa henkistä ja fyysistä haittaa. Tuollaisen asejärjestelmän kehittäminen pitäisi aloittaa Suomessa. Luultavasti tällaisia asejärjestelmiä jo kehitetään ja kokeillaankin isoissa maissa. Suomi tarvitsee jotain tällaista asejärjestelmää ylivoimaista vihollista torjuakseen.

b)  biologinen asejärjestelmä

Viruksiin perustuva muuntuva asejärjestelmä, jossa kehitetään esim. koronaa 100 kertaa vaarallisempi ja tuhoisampi virus ja sille rokote omia sotilaita ja kansalaisia varten. Tuollaiset virukset voidaan varsin helposti levittää vihollisen joukko-osastoihin ja ne aiheuttavat varsin nopeasti aivan katastrofaaliset tulokset vihollisen joukkoihin. (näitä aseita suurvallat kehittävät kovaa vauhtia)

c) Suomen pitää ostaa ja kehittää nopeasti lisää ns. miehittämättömiä lennokki- ja helikopteri joukkoja, joilla voidaan viedä kevyitä ohjuksia täsmällisiin kohteisiin vihollisen alueella ja joita voidaan ohjata kaukaa turvallisista asemista ja jotka alasammuttunakin aiheuttavat vielä tuhoa vihollisen puolella.

d) on luotava puolustusaseiden kehitysyksikkö, jossa ideoidaan jotain aivan uusia ja tehokkaita asejärjestelmiä, joilla voidaan vastata nopeasti ja tehokkaasti vihollisen mahdolliseen hyökkäykseen.

e) on voimakkaasti panostettava ns. sissiarmeijan yksiköiden luomiseen, jotka pystyvät toimimaan miehitetyissä oloissa tehokkaasti. Niillä on valmiina siihen tarvittavat aseet ja muut tarvikkeet, niin ettei tarvitse kokoontua, vaan he lähtevät liikkeelle heti, kun sota alkaa.

 

Ei Suomi kykene, panssarivaunuilla, muutaman kymmenen hävittäjän laivueella tai tykistöllä ja kranaatinheittimillä ja ilmatorjunta-asemilla tai muutamalla tykkiveneellä torjumaan ylivoimaista vihollista. Hävittäjiin ajatellut 20 miljardia euroa pitäisikin suunnata uusien asejärjestelmien kehittämiseen, joilla voidaan torjua ylivoimaisen vihollisen hyökkäyksiä tehokkaasti ja lamauttavasti.

Miten nykyaikainen sota alkaa?

Se ei ala sodanjulistuksella, vaan se alkaa voimakkaalla rauhan julistuksella. ’Olemme ystäviä ja suhteemme ovat varmalla ja luotettavalla pohjalla.’ Tuon julistuksen jälkeen vihollismaan johtaja ilmoittaa, että se vetää armeijan joukko-osastojaan Suomen rajojen läheisyydestä pois ja ilmoittaa siihen aikataulunkin. Seuraavana yönä vihollinen vyöryy Suomeen ja hyökkäys tulee lentäen etelästä useana hyökkäyskeihäänä kohti pohjoista, jolla lamautetaan Suomen valmiudet ehtiä tekemään mitään torjuakseen hyökkäyksen. Vihollinen ei hyökkää sieltä, mistä sitä eniten odotetaan, vaan aivan eri suunnasta. Yllätys on menestyksen ehto sodankäynnissä.

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu