Talibanit esittävät kovia vaatimuksia – lännen taivuttava niihin?

Mitä lännen johtajat nyt sitten tekevät? Yhdysvallat ja Nato ja Suomikin?

Aamun TV1 Talibani johtaja tai tiedottaja esitti, että lentokenttä on saatava elokuun loppuun mennessä vapaaksi vieraista joukoista, koska sopimuksissa lukee niin. Talibanit varoittivat vakavista seurauksista, jos ei niin tapahdu.

Lähes samaan hengenvetoon hän esitti, että lännen on jälleenrakennettava Afganistan, koska he ovat sen tuhonneetkin.

Ei kai lännellä ole muita vaihtoehtoja, kuin suostua voittajan tahtoon. Niinhän ne yleensä sodat menevät ja rauhanehdot sovitaan. Hävinneet osapuolet maksavat mittavat sotakorvaukset voittajille.

Minkähänlainen lasku tästä oikein lännelle tuleekaan, kun pommit alkavat itsemurhaiskuissa paukkua lännen eri kohteissa, ellei voittajan vaatimuksiin suostuta?

Talibanien johtajien puheet ovat voittajien puheita. Yhdysvallat ja Naton joukot on kukistettu ja Afganistan vapautettu ja häviäjät joutuvat nyt mittaviin korvauksiin tekemistään tuhotöistä Afganistanissa! Minkälaisiin ’sotakorvauksiin’  Suomi on valmis?

Hallitus varmaan kiireisesti kokoontuu keskustelemaan sotakorvauksista, ettei tule ’hirveitä’ seurauksia Talibanien toimesta!!

Sillä lailla se on poijaat ja tytöt! Vai ottaako länsi uuden erän? Tuskin, eiköhän länsi pysy mahdollisimman kaukanna Afganistanista!

Taliban taitaa saada voiton Bidenistäkin – kaatuuko hänen kautensa Talibanien voittoon?

+2
PekkaLehtinen1

Maailman menoa vielä tarkkaileva mies, joka yrittää ottaa asioista selvää monella tavalla, vaikka aika tosin ei riitä kovin paljoon, kun on vielä muutakin elämää. Mielenkiintoisia asioita ja juttuja olisi enemmän, kuin ehtii harrastaa. Elämä on vielä rikasta.
Tällä hetkellä keskusta lienee lähimpänä minun ajatusmaailmaani, koska siellä näyttää nyt sentään olevan jotain järkeä päätöksissä, joita ajavat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu