THL tarvitsee asiantuntijoita Aasiasta

Tulevia pandemioita ajatellen on nyt viipymättä alettava värväämään pandemia asiantuntijoita Aasiasta; ehkäpä Singaporesta, Etelä-Koreasta tai Hongkongista, miksi ei Kiinalaisetkin kelpaa.

Meidän omat THL asiantuntijamme eivät ole lainkaan pandemia-asiantuntijoita – valitettavasti.

Olisi nyt syytä lähettää värvääjiä hetinmiten. Hallitushan joutuu nyt jokatapauksessa tarkastelemaan THL johtoakin sillä ajatuksella, että onko siellä oikeat ihmiset töissä.

Jos vasta-ainetestien perusteella näyttää ensi hätään siltä, että noin 2 % Uudenmaan alueella on vasta sairastanut Koronan, niin olemme tehneet aika moisia virheitä tässä kuluneen talven aikana.

Emme ole siis päässeet vielä epidemiassa mihinkään – pahin on vasta tulossa ehkä vasta vuoden vaihteen kieppeillä. Olemme siis joutumassa ojasta allikkoon.

Suomen kohtaamasta katastrofista tulee valtavan paljon suurempi kuin olemme voineet edes ajatella!

Eiköhän siihen Finnairin koneeseen mahdu muutama värvääjäkin menomatkalle Aasian, kun sieltä käydään hakemassa niitä suojaimia.

Me tarvitsemme oikeita asiantuntijoita – harrastelijoille voisi antaa vaikka potkut tai he voisivat mennä peltotöihin, joita nyt maanviljelijät ja puutarhanhoitajat tarvitsevat todella!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu