Tilastoidaanko kotona koronaa sairastavat – ei testatut?

Päätöksentekoa helpottaisi varmasti se, että olisi tilastoitu myös ne kotona koronaa sairastavat, joita ei ole testattu. Kuinka moni on soittanut siihen korona puhelimeen tai paikalliseen terveyskeskusnumeroon ja kertonut ’korona’ oireista ja joille on sanottu, että pysy eristyksissä ja jos tulee hengitysvaikeuksia niin ota uudelleen yhteyttä?

Onko heistä olemassa minkäänlaista tilastoa, jotta voitaisiin vähän tehdä edes jotain olettamuksia, kuinka moni on sairastanut koronan? Heidän tietojaankaan ei liene otettu ylös, jotta voitaisiin heidän kohdallaan käydä ottamassa vasta-ainetestit? Moni korona potilas on sairastanut koronan kotona tarvitsematta mitään muuta hoitoa. Varmasti suurin osa heistä on kuitenkin ottanut yhteyttä ja kertonut oireista!

Onhan koronassa nyt kuitenkin olemassa määrättyjä oireita, jotka erottavat sen tavallisesta flunssasta, joten olisi voitu vähän ottaa ylös niitä puheluiden määriä, joille olettamus diagnoosista on korona – onko niitä tilastoitu ja paljonko heitä on?

Ei kai näihin kysymyksiin vastaajaa löydy!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu