Totuus Al-Holin tapahtumista herättäisi luottamusta hallitukseen ja ministereihin

Salailu herättää aina epäluottamusta sen me jokainen tiedämme.

Siksi olisi hyvä saada totuus Suomen kansan tietoisuuteen Al-Holin vankileirin tapahtumista.

On täysin selvää, että suomalaiset äidit lapsineen tarvitsiva saattajan tai useamman saattajan ajoneuvoineen, kun he siirtyivät leiriltä Turkin rajan lähelle. On myös selvää, että näille saattajille maksettiin korvaus heidän tekemästään työstä. On myös hyvin todennäköistä, että kurhihallinnolle, joka leiriä hallinnoi, maksettiin avustuksia ns. elatuskorvauksia, näiden suomalaisten naisten ja lapsien hengissä pitämisestä.

On myös täysin selvää, että eri avustajat auttoivat äidit lapsineen sitten Turkin puolelle rajan yli ja siitä eteenpäin aina lentokoneeseen asti. Heille hommattiin hotellit yöpymiseen, maksettiin matkat kaikista matkoista ja maksettiin avustajille korvaua tehdystä työstä.

Kuka maksoi ja kuinka paljon noille avustajille? Tiesikö hallitus kokonaisuudessaan tuosta pelastusoperaatiosta ja sen kustannuksista? Tiesikö vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo kaikesta, mitä ja miten Pekka Haaviston ulkoministeriö teki tuossa avustusoperaatiossa ja mitä se tuli maksamaan?

Tuoko eduskunnan perustuslakivaliokunta kansalle tiedoksi näitä asioita, jotka tapahtuivat jo ennen näitä ns. pelastusoperaatioita ja joista nyt on Pekka Haaviston yli tuhatsivuisessa poliisin tutkinta-aineistossa tuotu esille. Tuo tutkinta-aineisto on nyt perustuslakivaliokunnan käsittelyssä ja yksikään tuon valiokunnan jäsen ei ole ehtinyt tutustua kaikkeen siihen aineistoon, mitä poliisi on heille toimittanut. Tekevätkö he päätöksensä mutu periaatteella? Vai tekevätkö he päätöksensä poliittisin perustein?

Totuus näistä asioista pitäisi saattaa Suomen kansalle tiedoksi, koska salailu vedoten johonkin epämääräisiin syihin herättää laajaa epäluottamusta.

 

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu