Tukahduttaminen – ainoa tie ulos pandemiasta

 

Tukahduttaminen on ainoa tie ulos pandemiasta – ei ole mitään muuta tietä ulos pandemiasta. Idän viisaat yrittivät kertoa meille sitä jo tammikuussa, mutta Eurooppa ei kuunnellut, Euroopan maat sulkivat korvansa idän viisailta. Niin ovat tehneet monet muutkin maat, kuten USA ja monet muut.

Kymmeniä tuhansia turhia kuolemia Euroopassa ja tuhansien miljardien eurojen taloudelliset vahingot Euroopassa väärän pandemian hoidon seurauksena. Aivan järkyttävät inhimilliset tragediat ja siitä aiheutuvat valtaisat lisäkuolemat, kun maat on pysäytetty ja yritykset menevät konkurssiin  ja ihmiset joutuvat työttömiksi ja moni menettää kaiken, sen mukana menee terveys ja tulee ennenaikainen kuolema.

Jokainen Euroopan maa joutuu vielä lähtemään tukahduttamisen tielle, ennen rokotusta jokainen Euroopan maa joutuu sen kokemaan ja näkemään ettei ole muuta tietä ulos tästä pandemiasta.

Suomen on kiireesti palkattava lisää testaajia, sillä jokainen kuumeinen potilas on testattava. Suomen on kiireesti palkattava lisää tuhansia jäljittäjiä, kaikki tartuntaketjut on löydettävä ja pantava altistuneet karanteeniin. Testien määrää on lisättävä vielä 10 000 testistä päivässä moninkertaiseksi.

Hidastamisen tie on loputon suo ja aiheuttaa valtavasti turhia kuolemia ja valtavat taloudelliset tappiot ja valtavat, suorastaan järkyttävät inhimilliset kärsimykset kansalle, jonka seurauksena kuolee paljon enemmän vielä kuin koronaan kuolee.

Minä vetoan hallitukseen: Tehkää nopeasti täyskäännös, ei mitkään hybridimallit tule onnistumaan. Ainoa todellinen tie ulos pandemiasta on tukahduttamisen tie! Tukahduttamiseen liittyy suojaus aivan oleellisesti myös, mutta silloin talouselämä voi jatkua normaalisti suojaukset huomioiden.

Mistä tämän tiedän?

Ensimmäiset vasta-ainetestien tulokset kertovat sen aivan kirkkaasti!

Väärän tien valinta on maksanut Suomelle turhia kuolemia koronaan ja vielä enemmän kuolemia siihen taloudellisen katastrofin aiheuttamiin ongelmiin ja inhimillisiin tragedioihin on tulossa.

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu