Työttömät pannaan maksamaan EU tukipaketin Suomen osuus 6,6 miljardia

Hallitus suunnittelee vakavasti sitä, että tämä EU tukipaketin Suomen maksuosuus pannaan työttömien maksettavaksi kiristämällä työttömyyspäivärahan ehtoja, aikaa ja määrää.

Mikäli työttömiltä ei saada kiristettyä tarpeeksi, niin sitten pannaan maksajiksi ne eläkeläiset, jotka ovat siirtymässä eläkeputkeen työttömyyden tähden ja suljetaan tuo mahdollisuus, jolloin he putoavat Kelan peruspäivärahalle siksi aikaa, ennen kuin pääsevät oikealle eläkkeelle.

Mikäli tämäkään ei vielä riittäisi, voidaan toimeentulotuen saajat panna maksamaan tätä EU tukipakettivelkaa pienentämällä toimeentulotukea. Suomessa on satojatuhansia toimeentulotuen saajia, joten sieltä hallitus varmasti mielellään ottaa myös.

Näillä keinoilla Suomen hallitus päättää kerätä tarvittavat rahat tuohon Suomen maksuosuuteen, joka on siis bruttona 6,6 miljardia euroa! (Suomi saa 3,2 miljardia, joten nettomaksuosuus on 3,4 miljardia – saajat ja maksajat ovat vain eri.) EU tuki 3,2 miljardia on jaettava yrityksille heidän veroparatiisiomistajien ennestään rahaa pullollaan oleviin kukkaroihin (onhan niitä toki sentään suomalaisiakin omistajia, jotka tästä osuutensa saavat) . Tottakai yritysten omistajat käyttävät tämän vertaansa vailla olevan lahjarahan hyväkseen kartuttaakseen omaa omaisuuttaan. Heidän tarvitsee tehdä vain erinomainen hakemus ja sillä tuosta tukipaketista irtoaa heille valtaisat tuet. Käyttö voi olla sitten omistajien voittojen kartuttaminen, kunhan hakemuksessa on valtaisan täydellinen suunnitelma yrityksen viennin parantamiseen. Tuota rahaa yritykset voivat vaikka hakea sillä perusteella, että he luopuvat fossiilisten polttoaineiden käytöstä. Sehän käy helposti, kun kaikki yrityksen ajoneuvot ulkoistetaan, jos muu energian käyttö on jo muulla tavalla hoidettu. Yritys ottaa siis mielellään esim. satojen miljoonien EU tukipakettituen vastaan ja siirtää sen suoraan omistajien kukkaroihin ylimääräisessä yhtiökokouksessa osakkaille jaettavina voittoina. Se jos mikä vakuuttaa hallituksen, että tämä EU tukiraha on saanut yrityksen kukoistamaan! Kyllä tämä on hieno mahdollisuus yrityksille – he kiittävät auliisti hallitusta tästä päätöksestä – kyllä minäkin kiittäisin, jos olisin yrittäjä ja saamassa tuota ilmaista rahaa omaan pussiini pelkällä hienosti laaditulla paperilla! Näin se nimittäin tulee menemään kaikkialla EU maissa – iloiten rahaa otetaan vastaan ja jaetaan se laseja kilistellen omistajien kukkaroihin. Miksi ei jaettaisi? Sitä varten yritykset on perustettu, että ne tuottavat voittoa omistajien kukkaroihin!

Jos tämä EU tukipaketti on yrityksien pelastuspaketti, joka todella saa Suomessa toimivat yritykset hurjaan myyntikäyrien nousuun, niin oikeudenmukaisuus periaate vaatisi, että yritykset maksavat tämän Suomen osuuden kokonaan niin, että heille määritellään voitosta ns. EU tukipakettivero. EU tukipaketissa on hurjan pitkä maksuaika, aina vuoteen 2058 asti, jolloin yrityksille tämän EU tukipaketin 6,6 miljardin maksaminen on varsin pikkujuttu! Ovathan he jo/siis kohta saaneet 3,2 miljardia ilmaista rahaa heti käteen periaatteella. Vaikka he saisivat vain 10 % tuoton tuolle 3,2 miljardin lahjarahalle, niin 37 v se tuottaisi 37 x 320 000 000 = 11 840 000 000 Euroa (yksitoistamiljardiakahdeksansataaneljäkymmentämiljoonaa), eikä tässä ole vielä mukana korkoa korolle ollenkaan! Mitä paremmin yritys sijoittaa tämän rahan, sitä enemmän se heille tuottaa! Ei ihme, että yritysten omistajat ovat aivan innoissaan, kertakaikkiaan he tanssivat kaikin voimin ilosta. Mutta arvatkaapa mitä? Yritykset eivät suostu maksamaan tästä Eu lainasta centin centtiä, köyhät maksavat Suomen osuuden takaisin!

Suurimmat Suomessa toimivat yritykset saavat jopa miljardien voittoja vuodessa, joten heille tämän maksaminen on todella pikku juttu, paitsi he eivät suostu sitä tekemään! Heidän mielestään se murskaa Suomen kilpailukyvyn kokonaan! Työttömien, eläkeläisten ja toimeentulotuen saajien mielipidettä ei kysytä – heiltä vain otetaan!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu