USA presidentin vaalit – tarjolla vain kaksi huonoa vaihtoehtoa

Biden antoi puheessaan lupauksia, joita hän ei missään olosuhteissa saa läpi kongressissa, vaikka kongressiin saataisiin edustajainhuoneeseen demokraattienemmistö ja senaattiinkin saataisiin demokraattienemmistö. Amerikan rikas eliitti ei rupea köyhän tavallisen amerikkalaisen etujen ja parannusten maksajiksi – siihen ne uudistukset kaatuvat.

Amerikassa kummankin puolueen hallintavalta on amerikan rikkaalla kansanosalla. Kongressiin ei köyhät pääse, se on amerikan rikkaiden pelikenttä ja he pyörittävät naruja amerikan politiikassa.

Trump peli on pelattu näissä vaaleissa, vaikka hän voittaisi vaalit, sillä todennäköistä on, että kongressiin tulee todellakin demokraattien enemmistö valtaan, joka sitten torppaa kaikki Trumpin hankkeet, riippumatta siitä, mitä ne ovat.

Presidentti on USA ssa rikkaan kansanosan etujen ajaja aina – ellei heidän etujaan huomioida, mitään köyhän kansan uudistuksia ei saada läpi.

Biden palauttaa presidenttinä amerikan siihen entiseen perinteiseen amerikkaan, johon edellisissä vaaleissa kansa halusi muutosta valitessaan Trumpin – toki tavallinen kansa pettyi monessa asiassa, mutta ei toki kaikissa asioissa.

USA tavallinen kansa ja varsinkin köyhät amerikkalaiset tulevat pettymään jälleen kerran näiden vaalien jälkeen. Lupaukset paremmasta amerikasta heille, jäävät todellakin vain lupauksiksi, niitä ei koskaan toteuteta.

Kumpikin vanha mies on Venäjälle ja Kiinalle myönteinen asia – Kiinan matka maailmanherruuteen voi jatkua rauhassa. Trumpin yritykset estää Kiinalta maailmanherruus kaupassa torpataan oman kongressin taholta ja muiden Länsi-Euroopan maiden taholta. Biden ei sitä edes tule yrittämään. Kumpikaan vanha mies ei ole uhka Venäjälle ja antaa Venäjälle suuria vapauksia ulkopolitiikan tekemisessä.

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu