Uskonnon vapaus Suomen perustuslaissa

’11 §

Uskonnon ja omantunnon vapaus

Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.

Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan.’

Nyt on yksi kristitty, joka tunnustaa Jeesuksen Herraksi ja pelastajaksi viety poliisikuulusteluihin ja asetettu syyteharkintaan siksi, että hän tunnustaa kristinuskoa ja uskoo, että Raamattu on Jumalan Sana, kristinuskon pohja ja perusta ja oppi ja ylin opin auktoriteetti.  Hän on tuonut esiin Raamatun Sanaa ja on siksi nyt ollut poliisitutkinnassa ja syyteharkinnassa. Sehän tarkoittaa, että me kaikki Jeesuksen nimeä Herrana ja pelastajana ja Raamatun opillista pohjaa tunnustavat on viety poliisikuulusteluihin ja asetettu syyteharkintaan.

Meidän kristinuskoa tunnustavien kristittyjen perustuslaillista oikeutta harjoittaa uskoa ja ilmaista vakaumus ja kertoa vakaumuksemme perusta Raamatun Sanasta, on syvästi loukattu. Meiltä yritetään kieltää kertomasta Raamatun totuutta synnistä ja että synnin harjoittaja joutuu kerran Jumalan tuomiolle ja iankaikkisesti eroon  Jumalasta – jos me emme varoita tästä, kuka varoittaa? Jos me emme kerro siitä, Jumalan valmistamasta pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa kaikille, jotka tekevät syntielämästään parannusta, niin kuka kertoo siitä valtavasta armosta, jonka Jumala on Kristuksessa meille syntisille varannut?

Vaadin, että kaikki ne poliisit ja syyttäjät, jotka ovat mukana tässä kristittyjen vainossa, asetetaan syytteeseen perustuslain uskonnon vapauden pykälän mukaan, meitä kristittyjä yritetään estää tunnustamasta ja harjoittaa uskoamme ja ilmaista uskon oppimme perusteita Raamatusta.

Suomessa on siis alettu julkisesti vainota kristinuskoa tunnustavia ja jos sinä et nyt asetu puolustamaan Suomen perustuslain oikeutta tunnustaa ja harjoittaa ja ilmaista uskoa, sinä asetut vainoajien puolelle!

Suomen perustuslaki takaa kaikille suomalaisille oikeuden ilmasta uskonsa kaikkialla, missä hän on ja työskentelee: päiväkodeissa, kouluissa, oppilaitoksissa, armeijassa, työpaikalla ja kaikkialla, missä kristitty elää ja vaikuttaa, liikkuu ja on tekemisissä ihmisten kanssa. Tämä perustuslain oikeus on ehdoton ja jokainen, joka haluaa sitä oikeuttaa rajoittaa tai estää, on asetettava syytteeseen perustuslain rikkomisesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu