Varokaa vanhuksia, he ovat ruttotautisia – herätys!

Ennen vanhaan ruton tullessa paikkakunnalle pyrittiin eristämään sairaat, niin että he eivät saaneet olla tekemisissä terveiden kanssa. Terveet jatkoivat normaalia elämäänsä.

Mistä tämä nykyinen iso muutos -rasistinen suhtautuminen-  on tullut? Onko se perua maahanmuuttajien kohtelusta? Maahanmuuttajathan on aina ensin pyritty eristämään yhteiskunnasta jopa kolmeksi vuodeksi -heidän rasistinen- kohtelunsa ei ole juurikaan saanut moitteita. Eduskunta on heille tämmöisen eristyskohtelun säätänyt eduskunnan hyväksymillä laeilla.

Nyt vanhuksien eristämistä yhteiskunnasta sanotaan suojeluksi – mitä suojelua se on, kun heidän käsketään olla eristyksissä, eikä edes kerrota, onko sille näköpiirissä päättymispäivämäärää! Samoin käsketään kaikkia muita varomaan vanhuksia – sitäkin sanotaan suojeluksi. Suojellaan siis vanhukset hengiltä. Monen vanhuksen ainoat todelliset ilon päivät ovat niitä, kun lapset tai ystävät tulevat käymään. Ne kotirutiinit ovat kaikki niin yksitoikkoisia ja tavanomaisia, ei tarvitse paljoa olla alakuloa, kun mielenkiinto katoaa kokonaan lähes kaikkeen elämään. Näin tämän, kun alle vuodessa leskeksi jäänyt vanhus menehtyi, kun suru vei kaiken mielenkiinnon elämään. Kun kävin hänen luonaan, ne käynnit olivat hänelle ehkä niitä ainoita ilon hetkiä. Vaihtuva kotipalvelu tyytyi monesti huikkaamaan ovelta: ’Onko kaikki hyvin?’ Vanhus huikkasi takaisin, että kaikki on hyvin. VAIKKA mikään ei oikeasti ollut hyvin!

Vanhukset jos ketkä tarvitsevat virikkeitä, kaikkea mahdollista ja he tarvitsevat kohtaamisia; muutoin he sairastuvat ja kuolevat; muutamassa kuukaudessa heidän kuntonsa voi romahtaa täydellisesti, sitten tulee sairaus tai useita sairauksia ja he menehtyvät. Pyrkiikö hallitus nyt siivoamaan nämä ’ruttotautiset’ vanhukset pois palveluja kuluttamasta.

On tämä kummallinen aika, kun terveitä ’ei koronaa’ olevat ihmiset pyritään eristämään ja he ovat kuin todella ’varottavia ruttotautisia’.

Mihin se oikea tapa toimia nyt on kadonnut? Sairastuneet eristetään ja terveet jatkavat elämää normaalisti varotoimenpiteiden kanssa!

HERÄTYS hallitus, Sanna Marin, Katri Kulmuni, Li Andersson, Maria Ohisalo, Anna-Maja Henrikkson!!!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu