Vihreiden ilmastoteot: ihmisiä työttömiksi ja eläminen paljon kalliimmaksi – moni putoaa kyydistä!

Kaleva:

’ Ensi kevään kuntavaalien jälkeen entistä useammassa kunnassa vihreät on varmistamassa sen, että ilmastopuheet muuttuvat ilmastoteoiksi eikä ketään jätetä jälkeen, Ohisalo sanoo.’

’Eikä ketään jätetä jälkeen’.

Turpeen alasajo jo näyttää vihreiden imastopolitiikan suunnan. Ei ihmisistä ja yrityksistä ole väliä. Vaikka työttömiä tulisi lisää kymmeniä tuhansia, ei sillä ole mitään väliä, kunhan vain saadaan alasajettua saastuttavia tehtaita ja laitoksia. Eikö työttömiksi ihmisiä toimittamalla juuri jätetä ihmisiä jälkeen?

Kaikki autoilevat joutuvat jo nyt maksumiehiksi, kun polttoaineiden veroja pikku hiljaa korotetaan. Mutta eihän sillä ole väliä, että tavallinen kansa joutuu maksamaan vihreiden ilmastoteot. Kuinka moni tavallinen palkansaaja ja työtön joutuu luopumaan autosta, kun ei ole enää varaa ajaa sillä edes töihin, jonne ei muutoin pääse? Eikä yritysten logistiikkakustannuksistakaan ole mitään väliä; ainahan voidaan korvata heille lisää velkaa ottamalla menetykset – eikö niin Ohisalo?

Kuinka paljon yrityksiä joudutaan Suomessa sulkemaan vihreiden ilmastopolitiikan takia?

Kunnatkin pannaan ahtaalle, kun fossiilisilta ja turpeelta nostetaan verot niin ylös, ettei niitä entisiä kuntien omistamia voimalaitoksia voida ajaa loppuun, vaan ne on suljettava ja rakennettava velkarahalla uudet voimalaitokset, mutta millä ne sitten toimivat? Hake tullee pian ankaran verotuksen kohteeksi myös! Kunnat joutuvat nyt tosissaan miettimään, että millä kunnan energia lämmitykseen ja sähköön tuotetaan, kun edellä olevat vaihtoehdot sulkeutuvat.

Vihreiden selviämiskeino: Otetaan lisää valtionvelkaa ja annetaan niille, jotka ovat joutuneet ilmastotoimista kärsimään! Ohisalon mielestä velka on ilmaista rahaa ilmeisesti.

Kokonaisuus unohtuu! Suomen yrittäjät ovat jo pitkään puhuneet Suomen kilpailukyvystä, mutta vihreät eivät siitä välitä; nostetaan rohkeasti verotuksella yrityksen kustannuksia ja aina yritys voi lopettaa toimintansa, jos vientikauppa ei suju enää korkeammilla hinnoilla!

Ohisalo pitää sitten Euroopassa kauniita juhlapuheita, kuinka Suomen päästöt ovat vähentyneet. Jos joku kuulija erehtyy kysymään, että miten te sen teitte. Suljettiin verotuksella kaikki saastuttavat tehtaat – suosittelemme samaa keinoa kaikille maille. Lisäksi vähensimme Suomen autokantaa puoleen. Oliko kansa tyytyväisiä toimenpiteisiin? Ei kansalta voi kysellä näin vakavista asioista, ne toimenpiteet on tehtävä. Toivoisimme, että Eu lähettäisi Suomeen enemmän ruoka-apua, kun meillä on nyt yli puolimiljoonaa työtöntä, kun näiden ilmastotekojen tähden monet menettivät työpaikkansa. Eu eliitti taputtaa käsiään, hyvä, hyvä. Ohisalo on kovaa vauhtia kipuamassa EU ilmastokomissaariksi – tottakai.

Vai alkaako vihreät ajattelemaan kokonaisvaikutuksia ilmastotoimissa? Herääkö vihreät?

+7
PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu