Vihreillä nerokkaat keinot päästöjen vähentämiseksi kaupunkien keskustoista

Estetään liikenne kaupunkien keskustoihin, jolloin kaikki liikkeet joudutaan sulkemaan ja ne lähtevät pois.

Sen jälkeen ei olekaan kellään asiaa kaupunkien keskustaan, kun siellä ei ole liikkeitä, eikä enää siis työpaikkojakaan.

Kaikki liiketilat voidaan muuttaa asunnoiksi. Kaduille voidaan tehdä runsaita istutuksia ja näin saadaan vihreätä kaupunkikuvaa lisättyä ja ihmiset viihtyvät kaupunkien keskustoissa, siis ne, jotka siellä asuvat.

Onneksi olkoon vihreät, tämä on todella tehokas keino vähentää päästöjä kaupunkien keskustoissa!

Kirsikkapuut kukkivat ja päärynäpuut tuottavat hedelmää, linnut laulavat puissa, joita on runsaasti ja talkoilla tehdyt pesäpöntöt koristavat kaupunki keskustan kuvaa. Voidaan rakentaa viehättäviä piknik paikkoja lasten leikkipuistoineen, kun tarvitaan vain kapeat kulkuväylät liikennettä varten (ambulansseja, paloautoja ja poliisiautoja varten). Suihkulähteet tuovat iloa ja lasten uima-altaita voidaan rakentaa lähes joka kortteliin.

Helsinki ja monet muut kaupungit saavat aivan uudenlaisen ilmeen. Suomen kaupungeista tulee maailman kuuluja viherkaupunkeja. Niitä tullaan katsomaan ympäri maailman ja suomalaisillakin on paljon aikaa käydä tutustumassa niihin, kun on moni joutunut työttömäksi, kun tuhannet ja taas tuhannet yritykset ovat lopettaneet kaupunkien keskustoista.

Upea uljas vihreiden kaupunkien Suomi!

+7
PekkaLehtinen1

Maailman menoa vielä tarkkaileva mies, joka yrittää ottaa asioista selvää monella tavalla, vaikka aika tosin ei riitä kovin paljoon, kun on vielä muutakin elämää. Mielenkiintoisia asioita ja juttuja olisi enemmän, kuin ehtii harrastaa. Elämä on vielä rikasta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu