Vihreillä on pari ongelmaa, joiden tähden kannatus laskee – julistakaa hätätila puolueelle

 

Vihreiden ilmastonsuojeluhätätila  vaatii,  että yrityksiä lopetetaan ja monille yrityksille lisätään ’ilmastosakkomaksuja’, jotta ne ryhtyvät panemaan omat ja lainatut rahat ilmaston suojeluun;   sulkevat fossiilisia käyttävät tehtaansa ja romuttavat fossiilisilla käyvät ajoneuvonsa, joka johtaa tietenkin siihen, että yrityksen omistajat joutuvat ilmoittamaan yrityksensä konkurssiin, kun ostajat kaikkoavat muihin maihin ostoksille – työntekijät eivät myöskään käytä niin paljon saastuttavia ajoneuvojaan, kun eivät enää käy töissä. Vihreille tämä käy kyllä. Metsiäkin saadaan enemmän suojeluun, kun metsäteollisuuden yritykset siirtyvät muualle maailmaan, kun Suomessa ei ole enää lupaa toimia.

Ilmastohätätila ei salli enää viivyttelyä, kaikki täytyy tehdä nopeasti ja perusteellisesti tuhoa aiheuttaen. Voihan ne miljoonat työttömät panna käpyjä keräämään suojelumetsiin ja kylvää sitten kaikki pellotkin metsiksi; kyllä sitä ruokaa voi tuoda muualta, mitä sitä täällä ilmastoa saastuttamalla pitää tuottaa – tämä sopii vihreiden pirtaan erittäin hyvin. Päästään eroon niistä lehmien pieruistakin – metaani saastuttaa todella!

Näin Suomi asettuu ilmastonsuojelun kärkikaartiin.  Asia  on hyvä, mutta keinot täydellisen tuhoa tuottavia.  Ei näillä puheilla kannatusta oikein saa lisää, kun jokaisen autolla ajavan pitää pelätä, että työttömäksi tässä kohta joutuu vääjäämättä, kun on ilmastohätätila. Moni vihreä  hiljaisuudessa  antaa tukensa noille katujen sulkijoille – poliisit on pantava syytteeseen, heidät pitää tuomita. Miksei suljeta sitten kaikkia katuja ja teitä ajoneuvoliikenteeltä – sillähän ilmasto pelastuu, kun on hätätila? Kylvetään nekin metsiksi!

Jaa, että millä eletään ja mistä saadaan ruokaa? Rahaa saa pankkiautomaateista ja ruokaa saa kaupoista, eihän kaupunkivihreä parempaa tapaa tiedäkkään. Sillä kyllä selvitään.

Toinen vihreiden ongelma on se, että Suomen pitää pelastaa kaikki maailman hädässä olevat ihmiset – ei kai me voida sulkea silmiämme maailman hädältä. Suomi on yksi maailman harvaan asutuista maista, kyllä tänne mahtuu väkeä kymmenkertaisesti, eikä sittenkään tule tunkua. Lisäväki tuo työtä ja toimeliaisuutta, sehän on selvä. No kun ne tehtaat jouduttiin ilmastohätätilan vuoksi sulkemaan, niin onko töitä lisäväelle? Ei hätää, kyllä uudet ihmiset aina keksii jotain uutta toimeliaisuutta. Onhan meillä työttömillä ainakin aikaa käydä syömässä pitzaa joka päivä, kyllä siinä on jo paljon työtä lisää ja kebabia – oli kyllä hyvää – kiitos.

Jos minä olisin vihreiden puheenjohtaja, minä julistaisin vihreiden puolueen hätätilan välittömästi! Vihreillä ei nyt kyllä hyvältä näytä. Aluevaaleissa tulee vuosikymmenien huonoin vaalitulos. Mutta Ohisalon sanoja lainatakseni: ’Tätä suomalaiset meiltä odottaa.’ Mitä siitä, jos kannatus laskee – asia on tärkeämpi kuin puolue – epäitsekkäästi vaan eteenpäin! Köyhyystutkija ei köyhistä välitä! Onnea matkalle. Pitäisiköhän liittyä puolueeseen pelastamaan puoluetta ja samalla Suomea – epäitsekkäästi! Aluevaaleissa ei helsinkiläisistäkään ole vetoapua, kun siellä ei vaaleja järjestetä.

Uhrataanko vaalien jälkeen virkaa tekevä puheenjohtaja Suomela, vai kantaako Ohisalo itse vastuun vaalitappiosta – rökäletappiosta? Suomela kai voidaan uhrata – otaksun! Sääliksi käy innokasta nuorta naista.

+5
PekkaLehtinen1

Maailman menoa vielä tarkkaileva mies, joka yrittää ottaa asioista selvää monella tavalla, vaikka aika tosin ei riitä kovin paljoon, kun on vielä muutakin elämää. Mielenkiintoisia asioita ja juttuja olisi enemmän, kuin ehtii harrastaa. Elämä on vielä rikasta.
Tällä hetkellä keskusta lienee lähimpänä minun ajatusmaailmaani, koska siellä näyttää nyt sentään olevan jotain järkeä päätöksissä, joita ajavat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu