Vuosi tässä vielä menee ja nyt on 25.9.2020 —- 25.9.2021 aika on pitkä

Aamun haastattelussa asiantuntija sanoi, että tässä nyt täytyy vielä vuosi kärvistellä koronan kanssa!

On vielä niin paljon asioita auki rokotteista.

Kun rokote saadaan käyttöön, ei vielä tiedetä, estääkö se 60 % vai 90 % tartunnoista; kuinka monta rokotetta pitää antaa ja kuinka pitkäaikaisen suojan rokote antaa!

Elämme uutta normaalia – tällaista elämä on ja oikeasti sitä pitää nyt elää.

Yhteiskunta pitäisi pitää toiminnassa ja välttyä sitä kautta paljon pahemmilta seurauksilta, mitä korona on.

Terveydenhoito ja hammashoito pitäisi palauttaa normaaliksi, että muutkin huomioitaisiin, eikä vain korona!

Kyllä koronaan tullaan kuolemaan; niin tullaan kuolemaan influenssaankin ja sen jälkitauteihin, sydäntauteihin, syöpiin, kärsimään monista muista sairauksista, jos hoitoon ei pääse ’kun on korona’. Kyllä pitää hyväksyä se, että koronaan kuollaan, koska muutoin kuolee 10 kertaa enemmän ihmisiä muihin sairauksiin – sitä ei voi hyväksyä! Apu ja hoito pitää saada heti tai ainakin riittävän ajoissa!

Ellei itsestään välitä, niin pitää välittää niistä toisista kanssakulkijoista; käsien pesu, käsidesi, hengityssuojain, etäisyydet, ei oireisena toisten ihmisten kanssa tekemisiin.

Se mikä on kokonaan unohdettu ja joista toivoisi asiantuntijoiden antavan oikeita neuvoja: mitä vitamiineja ja hivenaineita tai kivennäisaineita ja miten olisi hyvä ottaa? D riittävästi, mikä on kenelle riittävästi? C suojaa myös – missäs ohjeet viipyvät? Entäs sinkki? Entäs muut? Entäs muut terveelliset elämäntavat? Riittävä liikunta, ulkoilu, kävely, kohta hiihto, jumpat kotona, liikkuminen luonnossa. Yhteys ystäviin, on välineitä, voi tavata turvallisesti.

Olenko siis hoitanut itseäni, että selviän myös koronan tullen, olen vahvemmassa ja terveemmässä ja immuniteetti ja vastuskyky ja elimistön kyky taltuttaa korona on kunnossa, niin hyvässä, kuin ymmärrän ja osaan.

Eletään niin täyttä elämää ja rikasta ja monipuolista, kuin osaamme muut huomioiden – ei pelätä. Tähän mennessä koronaan on sairastunut maailmassa kovin vähän alle 0,5 % ihmisistä ja voimme arvioida, että sairastuu 1 % maapallon väestöstä. Tähän mennessä sairastuneista on kuollut noin 3 % eli kun 100 sairastuu, niin 97 heistä paranee.  Eletään siis rauhassa!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu