Yhdysvaltain somejätit diktatuurien palveluksessa
Yhdysvaltalaiset somejätit, jotka hallitsevat somea suorastaan yksinoikeudella palvelevat tehokkaasti diktatuurimaiden hallintoja myymällä palvelu heille mielin määrin. Somejätit tuottavat miljardivoitot myymällä tietoa ihmisistä ja tätä diktaruurihallinnot käyttävät tietysti hyväkseen.
Ei tarvitse olla tietäjä arvatakseen, että Venäjällä ja Kiinalla on lukuisia yrityksiä eri puolilla maailmaa, joiden tehtävä on ainoastaan ostaa tietoa ihmisistä, heidän kiinnostuksestaan, heidän poliittisista näkemyksistään, heidän vierailuistaan erilaisilla sivustoilla.
Tiedot saatuaan ja ne analysoituaan nopeilla tekoälylaitteilla he voivat kohdentaa ’trolliarmeijansa’ viestinnän juuri heidän tavoitteitaan palvelemaan. Valeuutisten vyöry oikeille ihmisille voi saada paljon pahaa aikaan. Mielipiteen muokkaus määrätyille ryhmille lisää heidän omien hallitusten vastaisia näkökantoja. Totuuden oikea-aikainen vyörytys ja keskitys tekee myös mahdolliseksi halutun mielipiteen muokkauksen.
USA ja Länsimaiden hallitukset taitavat olla tästä aika pihalla. USA ja Länsimaiden hallitukset keskittyvät vastustamaan oman maan kansalaisten somevyöryä, kun heidän pitäisi keskittyä etsimään ja estämään näiden diktatuurimaiden määrätietoisen ja suunnitellun trolliarmeijan somevyöryn.
Venäjä ja Kiina voivat tulevaisuudessa tehdä vallankumouksia ja kansannousuja eri maissa ilman yhtäkään aseen laukaisua. He voivat tehdä sen organisoidun ja suunnitellun ja kohdennetun somevyöryn avulla. Ristiriitojen voimakas kärjistäminen onnistuu hyvin nyt somen avulla, kun tiedot ihmisistä on kaikkien valtioiden saatavissa varsin pienellä rahalla!
Kyberuhka on paljon todellisempi kuin yksikään meistä arvaakaan! Suurin uhka eivät suinkaan ole eri järjestelmiin tunkeutumiset, vaan sen valtaisan ostettavissa olevan tiedon hyväksikäyttö – sitä ei laki millään tavalla estä. Some jättiyritykset myyvät kaikille, jotka tahtovat ostaa – rahalla saa tietoa ja tiedolla saa valtaa ja voi muokata mielipiteitä maailmanlaajuisesti.
Minusta ja sinusta, jotka käytämme näitä somejättien palveluja, on tarvittava tieto siitä, minkä puolueen uutisia ja mielipiteitä luet, mitä mieltä itse olet, mistä asioista olet kiinnostunut, oletko itse aktiivinen mielipiteiden esittäjä jne. loputon tietomäärä on käytettävissä kaikkialla maailmassa. Tekoäly voi analysoida sinut hetkessä! Sinä et enää itse muodostakaan mielipidettäsi, vaan sinua voidaan ohjata varsin helposti! Sinulle voidaan syöttää totuutta, joka sinulle on mieluinen ja joka muokkaa sinusta juuri sellaisen, kuin halutaan!
Totta, enää ei tarvita edes uudelleenkoulutusleirejäkään, kun koulutus voidaan hoitaa netissä, etänä. 😉
Göbbelsin opit käyttöön vaan, toisto, toisto…
Mitä suurempi valhe, sen paremmin se uskotaan jne.
Ja syytä aina vastapuolta siitä mihin olet itse syyllistynyt.
Esimerkkejä ei tarvitse kaukaa etsiä.
Ilmoita asiaton viesti
> Sinulle voidaan syöttää totuutta, joka sinulle on
> mieluinen ja joka muokkaa sinusta juuri sellaisen, kuin halutaan!
Ei voida, jos eivät sitten saa haltuunsa suurinpiirtein kaikkia maailman johtavia sanomalehtiä eri maissa.
Ilmoita asiaton viesti
Riittää kun on jutut kirjoittava journalisti omassa leirissä.
Ilmoita asiaton viesti
Väärää tietoa on kyllä helppo levittää, voisin valehdella tässä jotain vaikka heti. Niitä löytyy, jotka uskovat asioita vertaamatta yhtään mitä muut tahot sanovat asiasta, mutta se ei muokkaa minusta sellaista kuin halutaan, koska minä tarkkailen monia uutislähteitä, ja jos olen epävarma niin kirjoitan blogin ja kyselen mitä ihmiset ovat mieltä. Yksilöä muokkaa sosiaalinen ja juridinen paine.
Ilmoita asiaton viesti
Olet oikeilla jäljillä.
Tiedätkö kuinka monta journalistia kirjoittaa juttujaan Amazonin sademetsistä, ja kuka amerikkalainen maksaa hänen palkkansa.
Maailmalle juttu tulee The Guardian -lehden kautta. Sitä kautta juttu leviää ympäri maailmaa.
Ilmoita asiaton viesti
Tiettyyn rajaan asti lobbaus on ollut mahdollista. Esim. tupakkaa ja oliko se jopa sokeria koskeva tieteellinen tutkimuskin on globaalisti ollut rahoittajien ohjauksessa, mutta koko ajan on tahoja jotka ovat perillä totuudesta, ja lopulta totuus aina sitten tulee ilmi.
Ilmoita asiaton viesti
Joo,
lobbauksesta on kysymys myöskin. Mitä luulet, että blogisti tarkoitti diktatuurimaiden trolliarmeijan käytöllä, ketä se palvelee. Ja keiden päänahalla käydään kauppaa,
Ilmoita asiaton viesti
Trollien toimintaperiaatehan on aika selkeä. He hallitsevat ristiriitojen luomisen – muutahan ei tarvita.
Toisella nimellä trolli vastustaa esimerkiksi raivokkaasti jotain hallituksen veronkorotuksia. Toisella nimellä trolli raivokkaasti puolustaa niitä. Hän tietoisesti luo vakavan ristiriidan kahden eri mielipiteen välille ja vihjailee vielä, että nuo vastustajat alkavat käydä jo kohta vaaralliseksi, heitä pitäisi alkaa suitsia jotenkin.
Trolli voi luoda tämän vakavan ristiriidan myös kahden puolueen välille, haukkuvat ja syyttävät toisiaan ja tekijänä on siis yksi ja sama trolli, joka näin hallitsee tuota hyvin agressiiviseksi muotoutunutta keskustelua noiden ’kahden’ välillä.
Emme voi edes tietää, että kyseessä on trolli, jonka tehtävä on luoda äärimmäistä ristiriitaa eri tahojen välille. Aiheet saattavat tulla jopa diktatuurimaan tiedustelupalvelun antamina.
Tuo ristiriitä voidaan luoda ns. totuuden pohjalle; luoda asiayhteydestään irroitettujen sanojen tai lauseiden käyttöön perustuen, joten faktan tarkistaja todentaa, että kyllä nuo kyseiset poliitikot ovat tuollaisia sanoja ja lauseita oikeasti käyttäneet. Takana onkin trolli. Mikäli tarkistaisit puolueiden ohjelmat, et löytäisi sieltä lainkaan tuollaisia vastakkainasetteluja – mutta emme me niitä tarkasta!
Ilmoita asiaton viesti
Alkaako maailma pikkuhiljaa herätä somejättien vallan vääralliseen laajuuteen:
Yle uutiset: ’YK:n pääsihteeri Antonio Guterres sanoo olevansa huolissaan sosiaalisen median yritysten asemasta ja vallasta. Someyhtiöiden pitäisi kehittää mekanismeja, joilla voitaisiin säädellä päätöksiä käyttäjätilien sulkemista lainsäädännön puitteissa, Guterres sanoi torstaina.
Esimerkkinä Guterres mainitsi Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin Twitter-tilin sulkemisen.
– En usko, että voimme elää maailmassa, jossa valtaa annetaan liiaksi pienelle määrälle yrityksiä. Ja minun on sanottava, että olen erityisen huolissani siitä vallasta, joka niillä jo on, Guterres kertoo.
Guterres sanoi olevansa huolissaan siitä, miten käyttäjätietoja myydään mainostamista ja mielipidevaikuttamista varten.’
Alkaa olla jo kiire panna suitsia somejättien toiminnalle.
Ilmoita asiaton viesti
Onhan se aika kuvaavaa somevaikuttavuutta, kun Nokian kurssi saatiin hetkelliseen nousuun ’tyhjällä someviestinnällä’, se ei siis perustunut mihinkään muutoksiin yhtiössä, luotiin illuusio somessa ja kurssit saatiin pomppaamaan korkeuksiin.
Pelaajat möivät voitolla osakkeensa ja kurssi tuli sen jälkeen alas niin että roikina kävi.
Somella voidaan hetkessä saada ihmiset kaduille jossakin maassa, saada hallitus eroamaan, maa sekasortoiseen tilaan ja seuraukset ovat arvaamattomat ..
Iranin vallankumous saatiin paljolti aikaan C-kaseteilla, jossa saahi syöstiin vallasta ja valtaan nousi itsevaltainen Khomeini. Tämä saatiin aikaan C-kaseteilla. Mitä todellakin voidaan saada aikaan Somejättien avulla!
Ilmoita asiaton viesti
Some petos oli siis kyseessä Nokian hetkellisessä kurssinousun aikaansaamisessa, mutta josta ketään ei koskaan tulla panemaan syytteeseen. Siinä oli mukana niin paljon tekijöitä ilmeisesti.
Nuo jotka möivät Nokian osakkeet tuossa somehuumassa tienasivat ja ne jotka silloin ostivat, joutuvat kenties odottamaan kurssin nousemista jopa pahimmassa tapauksessa vuosia tai myyvät pois tappiolla pelätessään, että kurssi laskee vielä lisää.
Ilmoita asiaton viesti