Yhdysvaltain somejätit diktatuurien palveluksessa

Yhdysvaltalaiset somejätit, jotka hallitsevat somea suorastaan yksinoikeudella palvelevat tehokkaasti diktatuurimaiden hallintoja myymällä palvelu heille mielin määrin. Somejätit tuottavat miljardivoitot myymällä tietoa ihmisistä ja tätä diktaruurihallinnot käyttävät tietysti hyväkseen.

Ei tarvitse olla tietäjä arvatakseen, että Venäjällä ja Kiinalla on lukuisia yrityksiä eri puolilla maailmaa, joiden tehtävä on ainoastaan ostaa tietoa ihmisistä, heidän kiinnostuksestaan, heidän poliittisista näkemyksistään, heidän vierailuistaan erilaisilla sivustoilla.

Tiedot saatuaan ja ne analysoituaan nopeilla tekoälylaitteilla he voivat kohdentaa ’trolliarmeijansa’ viestinnän juuri heidän tavoitteitaan palvelemaan. Valeuutisten vyöry oikeille ihmisille voi saada paljon pahaa aikaan. Mielipiteen muokkaus määrätyille ryhmille lisää heidän omien hallitusten vastaisia näkökantoja. Totuuden oikea-aikainen vyörytys ja keskitys tekee myös mahdolliseksi halutun mielipiteen muokkauksen.

USA ja Länsimaiden hallitukset taitavat olla tästä aika pihalla. USA ja Länsimaiden hallitukset keskittyvät vastustamaan oman maan kansalaisten somevyöryä, kun heidän pitäisi keskittyä etsimään ja estämään näiden diktatuurimaiden määrätietoisen ja suunnitellun trolliarmeijan somevyöryn.

Venäjä ja Kiina voivat tulevaisuudessa tehdä vallankumouksia ja kansannousuja eri maissa ilman yhtäkään aseen laukaisua. He voivat tehdä sen organisoidun ja suunnitellun ja kohdennetun somevyöryn avulla. Ristiriitojen voimakas kärjistäminen onnistuu hyvin nyt somen avulla, kun tiedot ihmisistä on kaikkien valtioiden saatavissa varsin pienellä rahalla!

Kyberuhka on paljon todellisempi kuin yksikään meistä arvaakaan! Suurin uhka eivät suinkaan ole eri järjestelmiin tunkeutumiset, vaan sen valtaisan ostettavissa olevan tiedon hyväksikäyttö – sitä ei laki millään tavalla estä. Some jättiyritykset myyvät kaikille, jotka tahtovat ostaa – rahalla saa tietoa ja tiedolla saa valtaa ja voi muokata mielipiteitä maailmanlaajuisesti.

Minusta ja sinusta, jotka käytämme näitä somejättien palveluja, on tarvittava tieto siitä, minkä puolueen uutisia ja mielipiteitä luet, mitä mieltä itse olet, mistä asioista olet kiinnostunut, oletko itse aktiivinen mielipiteiden esittäjä jne. loputon tietomäärä on käytettävissä kaikkialla maailmassa. Tekoäly voi analysoida sinut hetkessä! Sinä et enää itse muodostakaan mielipidettäsi, vaan sinua voidaan ohjata varsin helposti! Sinulle voidaan syöttää totuutta, joka sinulle on mieluinen ja joka muokkaa sinusta juuri sellaisen, kuin halutaan!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu