Yksikään EU maa ei pysty alentamaan valtion lainojen määräänsä tulevaisuudessa.

Saksallakin tulee olemaan sellainen määrä valtion lainoja ja osavaltioiden lainoja tämän koronan jälkeen, että sellaiseen talouskasvuun ei edes Saksa tulee kykenemään, että se voisi pienentää lainojensa määrää. Muille EU maille sellainen talouskasvu on mahdottomuus, jos Saksakaan ei siihen yllä.

Tämä on fakta eli totuus ja on täysin selvää, että tästä EU tukipakettijärjestelmästä tulee pysyvä ratkaisu. Sitä joudutaan käyttämään vielä monta kertaa, ennen kuin tämän ensimmäisenkään tukipaketin lainoja aletaan edes maksaa. Sillä pystytään rauhoittamaan velkojia jonkin aikaa, mutta sekään ei tule riittämään loputtomiin! Sitä on käytettävä uudestaan heti, kun Italian valtion lainojen korko nousee 3 %, jossain siinä tulee olemaan se raja, jolloin on äkkiä saatava uusi EU tukipaketti Italialle, jotta Italian lainojen korko ei nouse yli Italian kyvyn hoitaa velkojaan. Eihän sitä silloinkaan voida ainoastaan Italialle antaa, vaan se on taas jaettava lähes kaikille EU maille nykyperustaisesti tai jotenkin muutoin.

EU on velkakriisissä ja on siinä pysyvästi loppuun asti!

Milloin tulee loppu?

Se tulee varsin nopeasti sen jälkeen, kun lainoittajat alkavat ymmärtää, että EU maat eivät kykenekkään maksamaan velkojaan ja alkavat turvata tulevia lainoja yhä korkeammilla koroilla pienentääkseen tappioidensa määrää edes vähän! Velkojat alkavat myös ymmärtää, että EKP ei voi loputtomiin ostaa valtioiden velkakirjoja; EKP pitää pääomittaa ja tulee jälleen aiheuttamaan valtavan velan oton kaikille EU maille.

EU on valinnut tien, joka ei vie hyvinvointiin, vaan joka vie EU hajoamiseen ja kaaosmaiseen talouden romahtamiseen, jossa entiset EU maat jättävät valtaisat velat maksamatta.

Jotta EU voisi menestyä, pitäisi olla kaikilla mailla näkymä siitä tulevaisuudesta, jossa valtioiden velkoja voidaan oikeasti pienentää, mutta sitä näkymää ei enää ole, eikä koskaan tule. Yksikään EU maa ei tule kykenemään parhaimmillaan kuin 2 % talouskasvuun vuosittain, joka ei riitä, että maat voisivat oikeasti lyhentää velkojensa määrää! Pienikin korkojen nousu aiheuttaa valtaisan velanoton tarpeen kasvun.

Uskooko joku ihan oikeasti, että tämä negatiivisten korkojen aika jatkuu loputtomiin? Mitä pidempään tämä jatkuu, sitä suurempi hyperinflaatio EU maita odottaa. Mitä enemmän Euroja painetaan lisää (bittirahaa), sitä nopeammin se tulee menettämään arvonsa.

Ostakaa siis isommat lompakot, tulevaisuudessa luottamus pankkien maksukykyyn katoaa ja kaupat haluavat taas oikeita seteleitä ja niitä tarvitaan paljon!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu