Käännetty vastuu

Korona on kaikkien lievästi sanoen kiusana. Silti varsinkin ravintola-ala käy ärhäkästi veronmaksajien kimppuun ikään kuin Korona olisi veronmaksajien syytä. Ala yrittää kääntää vastuun yksin veronmaksajille.

https://www.talouselama.fi/uutiset/te/2046cafc-6567-46af-af73-c8186fe4dbac?ref=newsletter:88dd&utm_source=Talouselama_Uutiskirje&utm_medium=email&utm_campaign=Talouselama_Uutiskirje

Rakennus- ja varsinkin ravintola-alan toimet tähän mennessä eivät oikeuta moisiin hyökkäyksiin. Jos alat olisivat käyttäytyneet kunnolla tähän asti, räyhäämistä voisi ehkä ymmärtääkin, mutta nyt ei. Jo vuosia verottaja on ollut nyreissään alojen veronkierrosta ja muutenkin harmaasta taloudesta. On kierretty veroja, on käytetty halpa- tai peräti orjatyövoimaa jne. Silti nyt varsinkin ravintola-ala katsoo, ettei sillä ole väliä, jos joku saa pitkäkestoisen Koronan kapakassa tai menettää ehkä henkensäkin. Kunhan business kukoistaa. Missä vastuu ? Jos ihmiset eivät uskalla mennä kapakkaan, ravintolaan mihin lie, miksi siitä kuitenkin pitäisi ihmisten maksaa ?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu